Lejebolig Thisted

Thisted ligger i Thisted Kommune, som ligger i Region Nordjylland. Tidligere dækkede kommunen også Sydthy og Hanstholm Kommune. I Thisted Kommune bor der omkring 43.000 indbyggere, mens der i Thisted by bor omkring 14.000 indbyggere. Byen er politisk, økonomisk og kulturelt centrum for kommunen og så er det den største by i Nordvestjylland. 

Thisted ligger i meget smukke naturomgivelser, som breder sig over to 40 meter høje bakkedrag. De er adskilt af en grøn dal, hvor du finder Skinnerup Å. Skinnerup Å løber fra Skinnerup ned mod havnen. Byens grønne anlæg Christiansgave ligger i forlængelse af dalen og går helt ned til bymidten. Thisted har mange kilometer kystlinje, hvilket trækker mange til byen. Vandet er med til at tiltrække mange nye til byen – hvis du er udkig efter lejligheder i Thisted, huse eller et værelse kan du læse med her.

Byen og kommunen markedsfører sig i dag som Danmarks førende klimakommune, blandt andet fordi de modtog den Europæiske Solpris tilbage i 2007. Baggrunden for prisen var, at Thisted var den by i Europa med mest vedvarende energi set ift. indbyggertal. Byen markedsfører sig derudover også på byens oplevelsesøkonomi, som blandt andet er fulgt op med en ny lystbådehavn og flere rekreative områder. 

Omkring Thisted

Thisted ligger ved Limfjorden ca. 75 km fra Aalborg. Andre større byer, som du let kan komme til er Nykøbing Mors, Struer, Skive, Holstebro og Viborg

Nord, vest og øst for centrum ligger der primært parcelhuskvarterer samt hospitalet, idrætsanlægget og gymnasiet. Thisted er meget mere end blot bymidten og omkring centrum ligger flere mindre bydele, hvoraf de tætteste på centrum er; Fårtoft, Sennels, Brund, Øster Vandet, Thorsted, Sjørring og Dragsbæk.

Bo i Thisted

Du finder flere ledige boliger Thisted på BoligZonens hjemmeside, og det er lige meget om du leder efter en lejlighed til leje, et hus til leje eller et rækkehus til leje. Leder du efter noget mindre i form af et værelse til leje eller en studiebolig, kan det også lade sig gøre her på boligportalen. 

Med en lejebolig i Thisted kommer du til at bo i en by, som er kendt for dens snoede gader, hvor du finder flere hyggelige pladser og torve. Byen rummer mange forskellige bygninger, hvor du rent arkitektonisk finder bygninger fra flere århundreder – men mest kendt er den for den smukke gotiske kirke fra 1490. 

Byen er hyggelig og du finder alt hvad du skal bruge ift. shopping, caféliv og indkøb, du kan f.eks. tage i I.P.Jacobsen Centret, som både rummer butikker og moderne lejligheder. Thisted Havn er også attraktiv og især om sommeren er der meget liv med havnen. En gang om året løber ”Limfjorden Rundt” af stablen og det samler rigtig mange mennesker på havnen til en hyggelig og begivenhedsrig dag.

En anden attraktion i Thisted er Christiansgave, som er et smukt naturanlæg midt i byen. I anlægget finder du en række aktiviteter, som alle bliver flittigt brugt af byens borgere. Der er f.eks. et naturværksted, et friluftsteater, en stor legeplads, træhytter og den spændende og fantasifyldte eventyrsti.

Vest for byen og ud til Vesterhavet finder du Nationalpark Thy, som er rå, uberørt og rummer meget varieret natur. I Nationalpark Thy er der ikke grænser for, hvad du kan lave – du kan alt fra at ride på heste, booke en naturvejleder og meget mere. Hvis du vil læse mere, kan du smutte forbi deres hjemmeside og læse mere her

Udover ovenstående har vi samlet et par hurtige og ikke mindst brugbare informationer, hvis overvejer at slå dig ned i en lejebolig i Thisted:

  • Ledigheden i Thisted er meget lav og ligger helt nede på 3,5 %
  • Thisted har pasningsgaranti for alle børn
  • VUC Thy/Mors og Professionshøjskolen UCN ligger i byen og tilbyder mange forskellige uddannelsesmuligheder
  • Du får generelt mere for pengene pr. kvadratmeter i Thisted end mange andre steder i landet
  • Thisted Kommune har omkring 1.700. virksomheder og dermed mange arbejdspladser
  • Har nogle af Danmarks bedste surfmuligheder (Cold Hawaii). Faktisk er der nogle, der går så langt til at sige, at det er nogle af verdens bedste.

Thisted er altså et godt bud, hvis du overvejer at bosætte dig i Thisted. Og det er lige meget om du er en familie, der leder efter et hus til leje eller om du er single og leder efter en lejlighed til leje.

Hvordan finder jeg en lejebolig i Thisted?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Thisted. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Thisted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Hvad koster en lejebolig i Thisted?

En lejebolig i Thisted koster i gennemsnit omkring 4.600 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Thisted – finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig i Thisted Kommune. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Thisted.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Thisted, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Thisted. 

Hvis du gerne vil være nogle af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Thisted.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Thisted på BoligZonen.