Hvorfor flytte til Langeland? Bliv klogere her.

Langeland? Det er da langt væk, tænker du måske. Langeland har broforbindelse til Fyn, og på den måde kommer du nemt til de større byer i Danmark og fastlandet. Du kan også sejle til Lolland. Derfor er Langeland i virkeligheden ikke så langt væk! Du får det bedste fra to verdener: tilgængelighed til Fyn samtidig med ø-livet. Langeland er attraktivt af flere årsager. Du finder nemt en lejebolig på Langeland til gode priser, og du får klart flere kvadratmeter for prisen. Find et hus til leje på Langeland som du nemt kan betale for, og dermed kan du nyde alt den plads, du har til rådighed til forskel fra trænge lejligheder i København eller andre større byer. Desuden er Langeland rig på natur, og der er mange kunst- og musikmiljøer, der spirer frem. 

Lejebolig Langeland - 5 gode grunde til at flytte til Langeland

  1. Du bor i en lejlighed, og skal op og ned med varer fra supermarkedet, mens du har et barn på den anden arm. Lyder det bekendt? Eller du skal to gader ned for at vaske tøj på et møntvaskeri. Tingene samler sig sammen i lejligheden, og du har absolut ikke råd til at hverken købe eller leje et hus i nærheden. Faktisk savner du også lidt mere fred og ro til familieliv eller til at fordybe dig i kunst, litteratur eller de simple ting i tilværelsen. På Langeland finder du netop det. Et hus på Langeland er billigt, og du får godt med plads. Det kan være gamle bindingsværkshuse, moderne byggerier, nedlagte eller aktive landbrug eller bare mere almindelige murstensvillaer. Uanset hvad vil du få god plads til familiens medlemmer, om det så er kæresten, børn, dyr, eller du bare elsker at få besøg af venner og familie. Hus til leje på Langeland betyder, at du altid kan flytte igen, hvis ølivet alligevel ikke huer dig, men vi er ret sikre på, at du vil elske det. Kvadratmeterprisen i Langeland kommune er under regions- og landsgennemsnittet. Så her kan du få råd til det hus, du går og drømmer om! 
  2. Der er masser af jobmuligheder på Langeland. Faktisk 125.000 inden for en times kørsel af Rudkøbing. Det er også et ideelt sted at forsøge sig med at være kunstner, maler, selvstændig eller dyrke dine egne grøder.  
  3. Langeland har Danmarks bedste nominering i daginstitutioner for 3-5-årige. Dit barn er sikret plads i en institution senest 3 uger efter ansøgningen. Desuden kan dit barn komme i en digital folkeskole, hvis det tiltaler dig, og 84 % af eleverne i folkeskolen går i klasser med færre end 25 elever. Hvis du er træt af, at det er for stressende for dit barn i skolen, og der aldrig er en voksen at få fat på, så er Langeland lige noget for dig. 
  4. På Langeland er der utallige kunstneriske miljøer, lokale fællesskaber og foreninger. Hvis du elsker det nære, godt naboskab og en lokal forening, hvor ungerne går til fodbold eller i klub, så vil du passe godt ind her. 
  5. Langeland rummer utrolig smuk natur. Du finder en ro på Langeland, som du ikke finder mange andre steder i Danmark. Langeland har flotte klinter, udsigt til vandet, vilde heste og alt muligt andet. Du finder også slotte, museer og herregårde, og med 152 km kystlinje er det oplagt at kaste sig ud i vandaktiviteter. 

Ledige lejligheder Langeland

Hvis du har lyst til at undersøge ledige lejligheder på Langeland, kan du kigge her på BoligZonen. Vi guider dig til en bolig på Langeland, som passer til dit behov.