Lejebolig i Lystrup

Lystrup er Aarhus’ største forstad. Byen har pr. 1. januar 2021 i omegnen af 10.000 indbyggere og er perfekt til dig, der gerne vil bo tæt på den pulserende storby men samtidig gerne vil have mulighed for at kunne trække dig tilbage til roligere omgivelser.

Lystrup er en stationsby, hvilket giver dig mulighed for hurtigt at komme til Aarhus Centrum. Letbanens linje L2 kører mellem Odder til Lisbjergskolen i Lystrup. Stoppestederne inkluderer Aarhus H og Universitetshospitalet.

Attraktioner i Lystrup

Med sin korte afstand til Aarhus byder Lystrup på et hav af attraktioner og seværdigheder. Tag til Aarhus og nyd det pulserende liv i studiebyen eller langs åens mange restauranter. Besøg Aros og se den kendte skulptur Boy eller Olafur Eliassons kendte kunstværk, Your Rainbow Panorama. Der findes dog også mere lokale seværdigheder i Lystrup, som du ikke må gå glip af:

·     Egå Engsø er en kunstigt anlagt sø, der ligger mellem Vejlby, Risskov og Lystrup. Turen rundt om søen er 5,2 kilometer og udgør med sine flade stier den perfekte løberute. Egå Engsø er perfekt til familieudflugten. Med sine naturskønne omgivelser og rige fugle- og dyreliv er der altid noget at se på. Kravl op i fugletårnet og nyd udsigten. Hvis du er modig, kan du også tage en overnatning i en af shelterne, der befinder sig ved bålpladsen og legepladsen.

·     Lystrup Kirke er en moderne kirke fra 1989. Fra sin placering på en gammel, græsklædt gravhøj er der den smukkeste udsigt til Aarhusbugten og Samsø. Gravhøjen er et monument tilegnet vikingehøvdingen Lyr, der også har givet navn til byen Lystrup.

·     Todbjerg Tårnet er en lille perle af en attraktion, som kun de færreste har hørt om. Tårnet er fra 1927, og fra tårnets top er der udkig til alle sider. Du kan se så langt som til Helgenæs, Mols Bjerge og Samsø. Tag familien under armen og smør en lækker madpakke. Du kan nyde din mad ved en af bænkene på toppen af bakken. Du må ikke snyde dig selv for at opleve Todbjerg Tårnet, når rapsmarkerne blomster.

Lejlighed og hus til leje i Lystrup

Som den største forstad til Aarhus er du tæt på Jyllands største by. Med offentlig transport er du inde i Aarhus C på under en halv time. Ønsker du selv at køre, skal du regne med en tur på 20 minutter. Lystrup er derfor den perfekte by til pendleren.

Lystrup er velegnet til børnefamilier, og flere og flere børnefamilier søger væk fra byen og mod forstæder som Lystrup. Med sine tre skoler, Lystrup Skole, Elsted Skole og Elev Skole, og flere forskellige børnehaver og klubtilbud er der garanti for god og sikker underholdning for de mindste. Lystrup har flere små butikker og tre mindre supermarkeder, så du kan klare alle indkøbene i lokalområdet. Desuden byder Lystrup på et bibliotek, masser af industri og forskellige aktiviteter inden for sport og motion.

Hvad koster en lejebolig i Lystrup?

Med en bolig til leje i Lystrup får du mange gode kvadratmeter for pengene. Der er masser af plads, lys og luft i Lystrup, så du finder helt sikkert din nye drømmebolig her. Priserne starter på ca. 6.000 kr. pr. måned for en lejlighed på 50 m2, mens du kan få en lejebolig på 100 m2 for 10.000 kr. per måned. Fandt du ikke din drømmelejlighed i Lystrup denne gang? Bare rolig. Ved at klikke på knappen ”BoligMatcher for denne søgning” modtager du en e-mail, når der kommer nye boliger, der matcher din søgning – ganske gratis! Det eneste du skal gøre er at oprette en bruger eller logge ind på BoligZonen

Find din nye bolig i Lystrup med BoligZonen

Hos BoligZonen går vi meget op i gennemsigtighed. Derfor kan du skrue på forskellige parametre, når du leder efter din nye lejebolig. Vores søgefunktion gør det muligt for dig at skræddersy dine kriterier til din nye bolig. Du kan f.eks. søge på følgende kriterier til din nye bolig:

·     din drømmeboligs størrelse

·     den maksimal lejepris, du ønsker at betale per måned

·     antal værelser

·     om du ønsker en lejlighed, et hus, en byttebolig eller et værelse

BoligZonen er designet til at gøre din boligsøgning nemmere. Derfor står vi også altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Alternativt kan vi varm anbefale, at du læser vores gode råd til lejere.

Ønsker du selv at udleje din bolig i Lystrup, hjælper vi dig gerne. Ved at oprette en udlejeannonce er du godt på vej til at finde din nye lejer.

Vi ønsker dig held og lykke på din boligjagt og håber, at du snart finder din ideelle lejebolig i Lystrup!