Hus til leje i Mejdal

Mejdal er en forstad til Holstebro, som vokser sig større og større. Der bor omkring 3000 mennesker i Mejdal og Halgård, som næsten er vokset sammen. Det er en af de større forstæder til Holstebro, hvor mange familier flytter til på grund af en god skoleordning.  

Hvis I er en børnefamilie, som er på udkig efter et hus i Mejdal, er det oplagt at søge på BoligZonen. Hvis du ikke finder et hus til leje i Mejdal, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Så vil du modtage en mail, så snart nye boliger bliver slået op, som ligger i Mejdal. Du kan også søge på lejeboliger i Holstebro, hvis du ikke finder noget i Mejdal. 

Kom tæt på Holstebro

Holstebro er en by rig på kultur og gode oplevelser. Du kommer til at bo tæt på Vesterhavet og masser af smuk natur. I Mejdal får du fornemmelsen af landsbystemning, selvom bydelen er vokset sammen med Holstebro. Mejdal ligger lige ved Vandkraftssøen og ringvej og hovedvej til Herning på den anden side. Du kommer derfor nemt til havet i den vestlige retning eller mod Herning i den østlige retning. Nu er der også oprettet motorvejsforbindelse fra Holstebro og til Herning. 

I Mejdal ligger en dagligbrugs, skovlegeplads og sportshal. På den anden side af ringvejen er du i Holstebro, hvor du finder supermarkeder, børnehus og derefter alt, hvad du skal bruge i centrum af Holstebro. 

Mejdal er et ideelt sted for børnefamilier, og du vil også opleve, at der bor mange andre børnefamilier i forstaden. Måske er I lige gået fra 2 til 3. Så er et rækkehus til leje i Mejdal en god idé. I får en have til og mere plads, men samtidig ikke så meget plads, at I forsvinder på pladsen. Hvis I har flere børn, er det nok nærmere et hus i Mejdal, I skal have fat på. I et hus er der plads til alle familiens medlemmer. 

Oplevelser i og omkring Holstebro

I Holstebro er der masser af museer og kunstmuseer. Du kan tage med på en gratis byvandring, hvor du hører om de forskellige kunstværker i Holstebro. Der findes utallige kendte skulpturer og statuer rundt omkring i byen. Måske skulle man ikke tro det, men Holstebro er et centrum for kunst og kultur. Holstebro har også et musikteater, hvor du kan opleve en masse koncerter, musicals eller skuespil. 

Hvis du har hund, har Holstebroområdet mange hundeskove at byde på. Her kan du lade hunden løbe frit, mens du snakker med de andre hundeejere. 

Om sommeren er det oplagt at køre til vandet og bade. Børnene vil elske de store sandstrande, hvor der er plads til alle. Her ligger man ikke som sild i en tønde, som man gør i flere af de store byer. Der er også masser af oplevelser ved Vesterhavet om sommeren, hvor turister valfarter til det populære sted.