Lejebolig Nexø

Med lige knap 3.700 indbyggere er Nexø en af de bornholmske perler, der emmer af god stemning, historie og masser af smuk natur. Det er nemlig ferieøens store varemærker, og drømmer du om at få ø-livet helt tæt på uden at mangle noget? Så er en lejebolig i Nexø helt sikkert noget for dig.

Nexø ligger på Østbornholm og er Danmarks østligste by. Du er omringet af vand, natur og fuldstændig fantastisk arkitektur, og så kan du vinke til den lokale fiskekutter om morgenen. Er det første gang, at du skal leje en bolig, kan du få er par gode råd lige her.

Attraktioner i Nexø

Nexø har en masse at byde på, og særligt som feriedestination, er der nok at tage sig til i sommerhalvåret. En gåtur gennem byen, hvor du smager på lokale delikatesser og nyder de gamle bindingsværkshuse er nok i sig selv, men Nexø byder også på blandt andet:

·      Bornholms Lakseklækkeri, der er en akvakultur, som Landbohøjskolen har, og som ligger nede på den skønne Nexø Havn.

·      Wonderfestiwall, der er en årlig festival, der afholdes på skønne Bornholm, og hvor du kan danse i de sene nattetimer og bare nyde livet.

·      Øgerstå Jazz Festival, der giver dig musik for alle pengene, Kombinér det bedste fra flere verdener og nyd den gode musik i godt selskab.

Lejeboliger i Nexø

Når du skal på jagt efter en lejebolig på Nexø, får du mulighed for at kigge ind i fortiden i de mange smukke huse. Du får bevaringsværdige ydervægge, der giver dig en helt unik lejebolig i Nexø, som du kan indrette efter din smag.

Du ligger samtidig ved den østlige kyst, så du har direkte adgang til en dejlig dukkert og en forrygende udsigt. Vil du til Rønne, tager det kun 25 minutter i bil, og til Svaneke kan du nøjes med 11 minutter. 

Hvad koster en lejebolig i Nexø?

Det behøver ikke være dyrt at få lov til at opleve ø-livet, der er helt fantastisk og med plads til de store armbevægelser. Her kan du finde en lejlighed i Nexø til mellem 3.500-8.000 kr. per måned for 50-120 kvm. Skal du finde et hus i Nexø, ligger priserne på mellem 4.000-11.000 kr. per måned for cirka 60-170 kvm.

Find din drømmebolig hos BoligZonen

Hos BoligZonen forstår vi godt, hvis du har forelsket sig i en lejebolig i Nexø. Derfor har vi gjort det nemt for dig at gøre drøm til virkelighed, for vi har samlet alle de bedste lejeboliger til dig lige her. Du kan nemt søge en lejebolig i Nexø ud fra dine præferencer med vores søgefunktion, og så kan du være sikker på, at alle vores boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice.

Vil du gerne udleje din bolig i Nexø, hjælper vi dig gerne med at finde de helt rigtige lejere. Det eneste du skal gøre, er at oprette en udlejeannonce lige her.

Vi ønsker dig al held og lykke med din boligjagt!