Lejebolig i Nibe

Drømmer du om at flytte til Nibe? Så kan du læse med her for at finde ud af alt, hvad du behøver at vide, før du flytter til Nibe. Inden du læser videre, kan du med fordel tage et kig på vores gode råd. Rådene er udformet som en guide til dig som kommende lejer eller boligsøgende. Den er specielt målrettet nye lejere, men der kan også være noget at hente, eller friske op, for dem der allerede er velbevandrede ud i det at leje bolig.

5.302. Så mange indbyggere er der registreret i Nibe pr. 1. januar 2021. Hvis du drømmer om at blive borger nr. 5.303 i Nibe, er du landet det rette sted. Den tidligere købstad er beliggende i skønne Himmerland, 27 km øst for Løgstør, 21 km sydvest for Aalborg og 25 km nord for Aars. Som en del af Aalborg Kommune hører Nibe til Region Nordjylland.

I Nibe er der masser af gode faciliteter. Nibe Skole løber fra 0.-9. klasse og huser til dagligt 785 elever og knap 100 ansatte. I Nibe findes også en integreret institution, Klodshans, der har 13 medarbejdere og er normeret til 50 børn. Desuden finder du i Nibe et idræts- og kulturcenter.

Du kan også se følgende oversigt over spændende attraktioner i og nær Nibe:

Attraktioner i Nibe

·     Nibe Festival er Danmarks 6. største musikfestival. Den første festival fandt sted i 1985. Siden da er festivalen blevet afholdt hvert år sidst i juni eller først i juli og er beliggende i Skalskoven. Festivalen byder på en bred vifte af genrer. Dog er pop og rock i højsædet på Nibe Festival. På festivalens fire scener kan du nyde mere end 80 koncert. De fire scener er: Stor Scene, Blå Scene, Reservatet og Den Lille Fede. 

·     Guldbæk Vingaard er en grøn vingård med bæredygtighed i fokus. De producerer udelukkende økologiske vine. Vingården er et familieforetagende, som den dag i dag drives af tredje generation. Hos Guldbæk Vingaard kan du købe dansk, lokalproduceret vin i særklasse. Vingården ligger et kvarter fra Nibe.

·     Museet Godthaab Hammerværk, som under den tidlige del af industrialiseringen fungerede som en aktiv fabrik. Her producerede de mark-, hånd- og haveredskaber. Hvis du besøger smedjen, får du lov at få et unikt indblik i, hvordan man arbejdede i gamle dage. Du kan også besøge udstillingen, hvor du finder en række manuelle redskaber. I tilknytning til museet finder du en lille, hyggelig cafe, hvor du kan købe mad og drikke. Caféen tager imod Mobile Pay og kontanter. Godthaab Hammerværk ligger et kvarters tid fra Nibe.

Lejlighed og hus til leje i Nibe

I Nibe finder du idylliske huse. Byens smalle gader skaber en stemning af hygge og tryghed. Boligudbuddet i Nibe er bredt, og du kan f.eks. slå dig ned i et hyggeligt købstadshus inde i byen eller i et af de moderne bykvarterer i udkanten af byen.

Hvad koster en lejebolig i Nibe?

I Nibe kan du komme langt for 3.000 kroner. Du kan få en skøn etværelses lejlighed mellem 20 og 50 kvadratmeter til mellem 1.500 og 3.000 kroner om måneden. Er du til en større bolig, kan du finde en mellemstor bolig på 50 til 100 m2 til mellem 4.000 og 8.000 kroner om måneden. Er du ude efter en større villa på over 100 m2, betaler du op mod 12.000 kroner om måneden.

Find din nye bolig i Nibe med BoligZonen

Drømmer du om at rykke til Nibe? Så står vi hos BoligZonen klar til at hjælpe dig med at finde den bolig til leje i Nibe, som du går og drømmer om. Alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og du kan nemt indstille dine parametre med vores søgefunktion.

Når du skal søge efter den perfekte bolig i Nibe eller omegn, kan du søge på byens navn eller eksempelvis Aalborg Kommune. Herefter kan du indstille parametre som boligens ønskede størrelse, maksimal lejepris pr. måned, antal værelser. Desuden kan du søge på, om du ønsker, at din nye lejebolig skal være en lejlighed, et hus, et værelse eller en byttebolig.

På den måde kan du langt nemmere komme tæt på netop din drømmebolig, og vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning.

Har du en bolig, du gerne vil udleje, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så er du godt på vej til at finde nye lejere til din bolig. Du kan også finde boligsøgende under vores fane ”find lejer”, hvor du har mulighed for at optage direkte kontakt til aktivt søgende lejere. Det giver dig de bedste muligheder for at finde det helt perfekte match.

Vi håber, at du snart finder den perfekte lejebolig i Nibe!