Lejebolig i Nivå

Drømmer du om at flytte til Nivå? Så kan du læse med her for at finde ud af alt, hvad du behøver at vide, før du flytter til Nivå. Inden du læser videre, kan du med fordel tage et kig på vores gode råd. Rådene er udformet som en guide til dig som kommende lejer eller boligsøgende. Den er specielt målrettet nye lejere, men der kan også være noget at hente, eller friske op, for dem der allerede er velbevandrede ud i det at leje bolig.

Kystbanebyen Nivå ligger i Nordsjælland, nærmere betegnet i Fredensborg Kommune (tidligere Karlebo Kommune), hvilket gør Nivå til en del af Region Hovedstaden. Pr. 2021 er byen opgjort til at huse 7.991 indbyggere. Byen ligger ca. 15 kilometer syd for Helsingør og er beliggende ved den skønne Nivå Bugt.

Nivå er som sagt en stationsby. Kystbanen blev anlagt her i 1897, men første efter 1976 fik byen flere end 1000 indbyggere. I dag er byen noget større, og du finder alt, hvad du har brug for i skønne Nivå. Byen er kendetegnet ved et rigt kulturliv, der blandt andet omfatter Nivå Musiklaug, der står for at arrangere den årlig musikfestival. Desuden findes der i Nivå et amatørteater, en børnefilmklub og endda et big band.

Attraktioner i Nivå

Nedenunder har vi udvalgt en række af attraktioner i Nivå:

·     Nivå Mølle ligger ved Usserød Å. Møllen er en gammel vandmølle. Før i tiden fandtes der i Nivå også en vejrmølle. Denne mølle findes dog ikke længere i dag, da Nivå Kirke i dag ligger på denne placering. Nivå Mølle anvendes den dag i dag stadig til erhvervsformål.

·     Syd for havnen i Nivå finder du Nivå Strandpark. Vandet er lavt og lækkert at både i med en lækker sandstrand og masser af revler. På Nivå Strandpark er der også en badebro, hvilket gør stranden yderst børnevenlig. Der er livredder om sommeren, og så kan du selvfølgelig købe en is eller en sodavand i Nivå Havn.

·     Nivå Havn er et eksempel på, at det maritime liv spiller en stor rolle for indbyggerne i Nivå. På Nivå Havn finder du både Nivå Pingvinerne (helårsbadning), Nivå Bådelaug, Nivå Tursejlere, Nivå Roklub, Nivå Kajakklub og Nivå Vandskiklub. Nive Å's Lystfiskerforening har også hjemme i Nivå.

Lejlighed og hus til leje i Nivå

Siden 1960 har byudviklingen i Nivå for alvor taget fart. I Nivå finder du alle former for bolig. Med udbygningen af gårdhavehusene i 1960’erne blev der opført flere villaer og parcelhuse i områderne Åtoften og Nivåvænge. I Nivå finder du således både skønne villaer, rækkehuse og lejlighedsbyggerier. Desuden finder man villaer i liebhaverklassen lig nord for Nivå Havn.

Hvad koster en lejebolig i Nivå?

Hvor meget det koster at bo i Nivå, afhænger af dine kriterier for din bolig. Vi har sammenlignet priserne for lejeboliger i Nivå, så du kan føle dig tryg i den boligsøgning. For et værelse på ca. 20 m2 betaler du i omegnen af 4.000 kroner i Nivå. Ønsker du en lidt større bolig, f.eks. en lejlighed på mellem 40 og 50 m2, kan du regne med at skulle betale i omegnen af 6.000 kroner om måneden. I Nivå kan du også finde lækre og rummelige villa, f.eks. kan du få et rækkehus med 4 værelse på ca. 120 m2 for omkring 12.000 kroner om måneden. 

Find din nye bolig i Nivå med BoligZonen

Drømmer du om at rykke til Nivå? Så står vi hos BoligZonen klar til at hjælpe dig med at finde den bolig til leje i Nivå, som du går og drømmer om. Alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og du kan nemt indstille dine parametre med vores søgefunktion.

Når du skal søge efter den perfekte bolig i Nivå eller omegn, kan du søge på byens navn eller eksempelvis Fredensborg Kommune. Herefter kan du indstille parametre som boligens ønskede størrelse, maksimal lejepris pr. måned, antal værelser. Desuden kan du søge på, om du ønsker, at din nye lejebolig skal være en lejlighed, et hus, et værelse eller en byttebolig.

På den måde kan du langt nemmere komme tæt på netop din drømmebolig, og vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning.

Har du en bolig, du gerne vil udleje, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så er du godt på vej til at finde nye lejere til din bolig. Du kan også finde boligsøgende under vores fane ”find lejer”, hvor du har mulighed for at optage direkte kontakt til aktivt søgende lejere. Det giver dig de bedste muligheder for at finde det helt perfekte match.

Vi håber, at du snart finder den perfekte lejebolig i Nivå!