Lejebolig i Nørrestrand ved Horsens

Nørrestrand er et naturskønt område, og du kan komme til at bo i det! Hvis du er vild med natur, er området helt sikkert noget for dig. 

Nørrestrand er 6,8 km2 byudviklingsområde – faktisk Danmarks største! Naboen til området er vild natur! Området er en bæredygtig del af en bydel nord for Horsens. Der plantes ny skov, der er en å, og 250 landbrugsjord bliver omdannet til natur. Der bliver plads til 9000 indbyggere i det nye område. Det inkluderer almene og private boliger, rækkehuse, etagebyggeri, parcelhuse og bofællesskaber. 

Der er rig mulighed for rækkehuse i Nørrestrand ved Horsens. Her kan du komme til at bo i et aktivt og bæredygtigt miljø, som ligger tæt på Horsens og lige ved den vilde natur. Det er et ideelt sted at lade børnene vokse op eller bare nyde tilværelsen med din partner. Nørrestrand bliver et utroligt attraktivt sted – så det gælder om at være hurtig på tasterne for at sikre din lejebolig her. 

Bliv en del af noget større

Når du bosætter dig i Nørrestrand, bliver du en del af en større vision. Her er ønsket at have fokus på bæredygtighed og biodiversitet. Hvis det er vigtigt for dig, vil du helt sikkert passe godt ind i netop dette miljø. Det er vigtigt, at vi passer på vores klode, og det kan du være med til ved at bosætte dig et sted, hvor man har tænkt over at bygge af bæredygtige materialer og lave oaser med grobund for biodiversitet. 

Din familie vokser op og er opmærksom på, hvor vigtigt det er med en grøn dagsorden. Det er en smuk tanke. 

Når du skal finde en lejebolig i Nørrestrand ved Horsens, kan du lede på BoligZonen. Her kan du filtrere din søgning, så du får relevante boliger frem. Hvis ikke du finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du modtager en mail, når nye boliger i Nørrestrand bliver slået op. Det giver dig et forspring og letter dit arbejde. Du slipper nemlig for at tjekke boligsider hele tiden. 

Smuk natur lige ved hånden

Nørrestrand ligger 1,5 km fra Horsens centrum. Her er der skovklædt natur med masser af dyreliv. Du finder en ferskvandssø og et floddelta, som er forbundet med Horsens fjord. Hvis du er fugleinteresseret, er her et rigt fugleliv. Faktisk er området tilholdssted for mere end halvdelen af landets fuglearter – et sandt mekka for en ornitolog! 

Det er desuden muligt at vandre og cykle i Nørrestrand. Der er mange stier, hvor du kan løbe, cykle eller gå tur med hunden. Der findes eksempelvis en tur på 13 kilometer, som er super dejlig og med flot udsigt over landskabet. 

Hvis du er naturmenneske, vil Nørrestrand være et lækkert sted for dig at bo. Udover det har du Horsens by tæt på, hvor du finder alt, hvad du skal bruge. Fra Horsens kommer du nemt til Aarhus eller Vejle, hvis du skal pendle i forbindelse med arbejde.