Lejebolig Nyborg

Er du på udkig efter din nye lejebolig i Nyborg? Så læs med her og bliv klogere på nydelige Nyborg og om det måske er en by for dig. Med en lejebolig i Nyborg, om det er i form af en lejelejlighed, et lejet huse eller en studiebolig, kommer du til at bo centralt på Fyn med et godt jernbane- og vejnetværk til de nærmeste byer, som er Odense, Svendborg, Korsør og Slagelse.

Nyborg ligger på Østfyn i Nyborg Kommune lige ved Storebælt og der bor omkring 17.500 indbyggere i byen. Storebæltsbroen forbinder dig til Sjælland, hvor f.eks. flere også pendler til og fra. Nyborg ligger ca. 25 km fra Odense, hvilket betyder du ikke er langt fra en storby – også hertil pendler mange til og fra job. 

Hvis du går og drømme om at bo til leje i en by med masser af historie, så er Nyborg bestemt noget for dig. I Nyborg finder du nemlig Nyborg Slot, som er nordens ældste kongeborg og stammer helt tilbage fra 1170. Den gamle bygning er bestemt et besøg værd, ligesom det er et hyggeligt og smukt sted til gåture for hele familien.

Er du mindre til historie og mere til shopping kan Nyborg også være med. I Nyborg finder du den hyggeligste gamle og smukke gågade, hvor der er et bredt udvalg af butikker til alle aldersgrupper. Gågaden byder også på en række lækre caféer og restauranter, hvor du kan tage et hvil mellem shoppingen.

Bo i Nyborg

De fleste der leder efter en lejebolig i Nyborg søger hus til leje, sommerhus til leje, rækkehus til leje eller lejlighed til leje. Men der også gode muligheder for at finde en studiebolig, ungdomsbolig eller et værelse til leje. Men en ting er sikkert og det er, at Nyborg er for alle og det er lige meget om I er en familie, du er single, et nyt kærestepar eller unge og studerende. Behovene er forskellige, da nogle er på udkig efter et hus til leje, andre en lejlighed til leje, mens nogle tredje kigger efter et værelse til leje. I Nyborg er der både mulighed for at bo til leje i nybyggeri nede ved havnen, ældre ejendomme i midtbyen eller lidt udenfor byen med mere natur. Generelt får du en del mere bolig for pengene, når du som lejer skal leje en lejebolig i Nyborg end du fx gør i Odense, hvor huslejen er højere.Den lidt lavere husleje i Nyborg får også flere og flere studerende til at bosætte sig i byen. Der er som skrevet før, ikke mere end 25 km til Odense, hvor du f.eks. finder de videregående uddannelser SDU, med 23.000 studerende samt UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole med 14.000 studerende.

Nyborg er særlig attraktiv på grund af byen gode placering ved vandkanten. Der findes flere dejlige badestrande – faktisk finder du i Nyborg Fyns reneste badestrand ved Storebæltsbadet. Men Nyborg kan ikke kun noget, for dem der elsker havet, du finder nemlig generelt meget smuk natur omkring Nyborg. Der er skove og natur for alle, som bliver benyttet flittigt af byens borgere.

Nedenfor lister vi et par områder og byggerier op, som er særligt værd at kigge nærmere på, hvis du overvejer at bosætte dig i Nyborg.

Skovparken

Mellem Juelsbergskoven og Teglværksskoven finder du et større boligkvarter, som går under navnet Skovparken. Skovparken består af 725 boliger opdelt i seks vænger (Egernvænget, Harevænger, Hjortevænget, Grævlingvænget, Rådyrvænget og Mårvænget). Udover at have meget skov omkring sig, ligger det også tæt på store græsarealer og strand. Man kan måske godt forestille sig det, men især mange børnefamilier vil gerne bo her og det gør det til et meget populært område. 

Midtermolen Nyborg

På DSB’s tidligere færgeleje ligger Midtermolen Nyborg, som er udformet i smuk skandinavisk bådhusstil. Byggeriet omfatter i alt 64 boliger – alle med havudsigt. 54 er dem er lejelejligheder, mens 10 er af dem er penthouse-lejligheder.

Det er Pædagogerne Pension (PBU), som har investeret i Nyborg og det passer borgmesteren fint med nye boliger, da byen i 2015 og 2016 oplevede den største befolkningstilvækst på Fyn.

Hvordan finder jeg en lejebolig i Nyborg?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Nyborg. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Nyborg. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig i Nyborg?

En lejebolig i Nyborg koster i gennemsnit omkring 6.700 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 5.400 kr./mdr. og 12.000 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 2.900 kr./mdr. og 16.000 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Nyborg – men finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig i Nyborg Kommune, har vi også boliger der. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Nyborg.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Nyborg kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Nyborg. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Nyborg på BoligZonen.