Lejebolig i Nykøbing F

Drømmer du om at flytte til Nykøbing F? Så kan du læse med her for at finde ud af alt, hvad du behøver at vide, før du flytter til Falster. Inden du læser videre, kan du med fordel tage et kig på vores gode råd. Rådene er udformet som en guide til dig som kommende lejer eller boligsøgende. Den er specielt målrettet nye lejere, men der kan også være noget at hente, eller friske op, for dem der allerede er velbevandrede ud i det at leje bolig.

Nykøbing Falster ligger i Guldborgsund Kommune og hører til Region Sjælland. Byen ligger, som navnet antyder, på øen Falster ved Guldborg. Når du krydser den 295 meter lange Kong Frederik den IX's Bro, kommer du over til Lolland.

Nykøbing F havde pr. 1. januar knap 17.000 indbyggere. Gågaden i byen er en halv kilometer lang og byder på mange spændende shoppemuligheder. Flere gange om året holdes de populære ”late night”-events, hvor byens mange butikker holder ekstra sent åbent. Om sommeren er Nykøbing F en populær blandt turister, og især kommer der mange besøgende fra Tyskland.

Nykøbing F er en stationsby med gode transportmuligheder. Du kommer nemt til Nykøbing F med toget fra København via Ringsted og Køge. Med Lollandsbanen kan du også komme til Nakskov.

Attraktioner i Nykøbing F

Er du i tvivl om, hvad du kan opleve i Nykøbing F og omegn? Så læs vores bud på to skønne aktiviteter her: 

·     Guldborgsund Zoo og Botanisk Have. I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have kommer du helt tæt på dyrenes verden. Haven er inddelt i forskellige områder, hvor du kan opleve dyrene så tæt på deres naturlige levested som muligt. I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have kan du få mange dyrebare oplevelser sammen med hele familien. Her er også en naturlegeplads med svævebane og klatretårne.

·     I Middelaldercentret Nykøbing Falster kan du tage på en eventyr rejse tilbage i tiden: ”Du går lige ind i det Herrens år 1411. Kæmpemæssige blider afskydes og spændende ridderturneringer udkæmpes. Flotte sejlskibe lægger til kaj og dygtige håndværkere smeder, hamrer og væver på livets løs. Sundkøbing summer af liv. Rør ved tingene og tal med byens borgerne. De kan fortælle historier... Middelalderen havde det hele. Det har Middelaldercentret også.”

Lejlighed og hus til leje i Nykøbing F

I en afstemning om, hvilke kvaliteter, der kendetegner Nykøbing Falster, har indbyggerne stemt på følgende 5 kendetegn: fred og ro, skøn natur, gode indkøbsmuligheder, masser af sportsaktiviteter, godt for børnefamilier. Alle disse kvaliteter gør Nykøbing F til en skøn by.

Hvad koster en lejebolig i Nykøbing F?

For mellem 3.000 og 8.000 kroner om måneden kan du få en attraktiv lejebolig i Nykøbing F. Til denne pris kan du få mellem to og tre værelser og en grundplan på mellem 50 og 100 m2. Leder du efter et enkelt værelse, kan du slippe af med blot 1.500 til 2.000 kroner. Hvis du virkelig vil flotte dig, kan du få hele 7 værelser i en herskabelig funkisvilla i hjertet af Nykøbing F. Det kræver blot, at du har 13.000 kroner at smide om måneden.

Fandt du ikke din drømmelejlighed i Nykøbing F i denne omgang? Bare rolig. Ved at klikke på knappen ”BoligMatcher for denne søgning” modtager du en e-mail, når der kommer nye boliger, der matcher din søgning på Nykøbing F – ganske gratis! Det eneste du skal gøre er at oprette en bruger eller logge ind på BoligZonen 

Find din nye bolig i Nykøbing F med BoligZonen

Drømmer du om at rykke til Nykøbing F? Så står vi hos BoligZonen klar til at hjælpe dig med at finde netop den bolig, som du går og drømmer om. Alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og du kan nemt indstille dine parametre med vores søgefunktion.

Når du skal søge efter den perfekte bolig i Nykøbing F eller omegn, kan du søge på byens navn eller eksempelvis Guldborgsund Kommune. Herefter kan du indstille parametre som boligens ønskede størrelse, maksimal lejepris pr. måned, antal værelser. Desuden kan du søge på, om du ønsker, at din nye lejebolig skal være en lejlighed, et hus, et værelse eller en byttebolig.

På den måde kan du langt nemmere komme tæt på netop din drømmebolig, og vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning.

Har du en bolig, du gerne vil udleje, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så er du godt på vej til at finde nye lejere til din bolig. Du kan også finde boligsøgende under vores fane ”find lejer”, hvor du har mulighed for at optage direkte kontakt til aktivt søgende lejere. Det giver dig de bedste muligheder for at finde det helt perfekte match.

Vi håber, at du snart finder den perfekte lejebolig i Nykøbing F!