Lejebolig i Øgadekvarteret – et attraktivt kvarter i Aalborg

Øgadekvarteret i Aalborg er et poplært område at bo i. Bydelen ligger øst for Aalborg centrum og har omtrent 10.716 indbyggere. Bydelen rummer Sankt Markus kirke, Sønderbroskolen, Østre Anlæg, og der er mange indkøbsmuligheder. 

Hvis du leder efter en lejlighed i Øgadekvarteret i Aalborg, kan du finde den på BoligZonen. Ved at bruge søgefunktionen kan du centrere din søgning, så du kun får resultater i området frem. I Øgadekvarteret i Aalborg kan du finde lejligheder i alle størrelser og til rimelige priser. Der er mange lejligheder i området, så det er bare om at komme i gang med at finde den, der passer bedst til dig. Priserne ligger på alt fra 4000-9000 kr. Alt efter hvor mange værelser du ønsker, vil prisen ligge derefter. 

Skal du flytte ud for første gang?

Skal du studere i Aalborg, eller måske har du fundet et arbejde og skal bo selv for første gang? Der er mange ting at forholde sig til, men heldigvis har vi samlet svarene på alle dine spørgsmål i vores forskellige artikler og guides. Du kan læse mere her:

Du kan tjekke vores Vidensunivers ud for at finde endnu flere artikler. Der er helt sikkert svar på det spørgsmål, du sidder med. Der kan være mange spørgsmål, når man skal flytte ud for første gang. 

Vælg Aalborg som studieby

Med en lejebolig i Øgadekvarteret i Aalborg er du tæt på det hele. Indkøbsmuligheder, byen, butikker og vennerne. Studiet ligger en cykel- eller bustur væk. Vandet er også tæt på, hvor du kan dyrke vandsport eller nyde naturen. 

Aalborg har mange kvaliteter som studieby. Universitetet er kendt for at have meget gruppearbejde og arbejder med en lidt anden tilgang end de andre universiteter. Hvis det lyder tiltalende for dig, er det måske her, du skal søge ind. Desuden er Aalborg en overskuelig by at komme rundt i, men der foregår altid noget. Jomfru Ane Gade er kendt i hele landet, og der er karneval en gang årligt, hvor alle klæder sig ud og giver den gas. 

Aalborg er rig på kultur, og naturen finder du også nemt omkring byen. Med en bil kan du komme til Vesterhavet og surfe, eller du kan finde smuk natur, som omkranser Aalborg som by. I Aalborg får du nemt venner, og du forsvinder ikke i byen, ligesom du kan i storbyen København. Man kommer hinanden ved i Aalborg. For nogen føles byen langt væk, men du kan nemt tage tog, bus eller flyve fra Aalborg Lufthavn. Hvis du bestiller i god tid, behøver billetterne ikke være dyre. 

Find studiebolig i Aalborg her.