Hus til leje i Over Jerstal

Find dit hus til leje i Over Jerstal hos BoligZonen! På vores side kan du bruge søgefunktionen til at sikre dig din kommende bolig. Hvis du er så uheldig, at der ikke er nogle huse til leje i Over Jerstal, kan du heldigvis tilmelde dig BoligMatcher. Du modtager en mail, så snart nye boliger bliver slået op i Over Jerstal. Du kan også tilmelde dig lejeboliger i Vojens og lejeboliger i Skrydstrup, som ligger i området. På den måde finder du snart din kommende bolig. 

Mere info om Over Jerstal

Over Jerstal er en landsby med 1100 indbyggere. Byen er den 5. største i Haderslev kommune. I byen finder du en børnehave, skole til og med 6. klasse og idrætshal med sportsplads. Byen har tilmed et aktivitetscenter og 10 ældreboliger. Der er ikke nogen dagligvarebutikker i byen, men det finder du i Vojens og Vedsted.

Ved frivillig indsats har borgerne fået etableret en bypark på 12.000 m2. Her er der stier, bordebænkesæt, et torv, kælkebakke og adgang til cykel/gangsti under banen. Med et kaffehus kan du købe kaffe og andet godt, mens du nyder parkens omgivelser. Parken har også en bålhytte, hvor man kan lave bål i stor stil.  

Byen har en fodboldklub, håndboldklub og badminton. 

Kom ud på landet

Over Jerstal er en ganske god størrelse på en landsby. Men måske føler du, at det er langt ude på landet. Det er dog ikke en ulempe – måske er det faktisk det, du leder efter og længes efter. Hvis du drømmer om en lejebolig på landet, kan du læse mere her. 

Når man bosætter sig i en mindre by, er der faktisk mange fordele. Du kan læse om nogle af dem her:

  • Du får mere ro omkring dig og tid til familieliv. Byernes stress og jag kommer på afstand, og tilbuddene bliver færre, hvilket faktisk kan være godt
  • I en mindre by er det også nemmere at lære folk at kende. Du vil opleve, at du kan få et tæt forhold til naboer, børnenes skolekammeraters forældre osv. Børnenes venner vil bo i gå- eller cykelafstand, og det er en stor glæde!
  • Børnene kan måske selv cykle eller gå i skole, hvilket skaber trygge rammer omkring dit barn
  • Vojens ligger tæt på, hvor du kan handle, og hvor du måske arbejder. I dag er mange vant til at pendle, også fordi det oftest er muligt at arbejde hjemmefra nogle dage

Der er mange fordele ved at bo i en mindre by. Engagementet er stort i Over Jerstal, og du kan blive en del af det aktive liv i byen, hvis du har lyst! 

Find dit hus til leje i Over Jerstal her og kom i gang med livet på landet. Heldigvis er du ikke kommet så langt på landet, at du ikke har naboer omkring dig til at snakke med.