Lejebolig Præstø

På Sydsjælland finder du købstaden Præstø, der er en havneby med masser af historie. I dag bor der cirka 3.900 indbyggere i byen, og Præstø er en del af Vordingborg Kommune.

Her går historien tilbage til middelalderen, og det bærer byens smukke centrum præg af. Derudover kan du nyde den friske luft ved Præstø Fjord eller snuppe en is i Præstø Havn. Her er der nemlig plads til alle og enhver, og vil du mærke den friske luft og nyde det lokale miljø, så er en lejebolig i Præstø lige noget for dig.

Attraktioner i Præstø

Præstø er en idyllisk perle, der ligger lige ud til Præstø Fjord. Her kan du mærke roen sænke sig, og du kan hoppe en tur i vandet på de varme sommerdage. Derudover kan du opleve:

·      Fransk Forår, som er et helt særligt marked, der afholdes i Præstø.

·      Bøged Skov, der er en privatejet skov, som kan noget helt særligt. For kører du forbi og kigger ned i skovbunden, vil du se, at den er fyldt med store rhododendronbuske.

·      Præstø Havn, der emmer af god stemning. Få gammeldags torvestemning, eller gå til koncerter og på loppemarkeder.

Lejligheder og huse i Præstø

Med en lejebolig i Præstø har du kort afstand til både Vordingborg, Næstved og Falster. Med bil, kan du nå Falster på bare 30 minutter, og endnu hurtigere går det til Vordingborg, hvor du kun skal køre i 20 minutter.

Er du på jagt efter en lejlighed i Præstø, kan du være sikker på, at du har mulighed for at finde noget af den charme, som byen har. Du finder historiske bygninger med klassiske detaljer, og du kan også finde nyere boliger.

Vil du hellere leje et hus i Præstø, har du selvfølgelig også denne mulighed. Om det skal være en ældre sag eller helt nyt, er op til dig.

Hvad koster en lejebolig i Præstø?

I Præstø er der ingen tvivl om, at du får mere for pengene end i de større byer. Vælger du at finde en lejlighed i Præstø, kan du slippe med 5.000-9.000 kr. per måned for 50-100 kvm. For et hus i Præstø skal du slippe en smule mere, men til gengæld får du også masser af plads. Du kan forvente priser på 7.000-12.000 kr. per måned for et hus på 80-200 kvm.

Find en lejebolig i Præstø

Er Præstø det helt rigtige sted for dig, er BoligZonen din hjælpende hånd, når det gælder drømmeboligen. Vi giver dig de bedste lejeboliger i Præstø lige nu, og du kan helt selv bestemme dine kriterier. Med vores søgefunktion kan du nemt søge ud fra dine præferencer, hvilket gør boligjagten endnu nemmere.

Ønsker du at udleje din bolig i Præstø, kan du også gøre det hos os. Du skal bare oprette en udlejeannonce, og så hjælper vi dig med at finde søde lejere. Du kan også kigge her, hvor du selv kan finde en lejer. Vi håber, at du finder drømmeboligen.