Vordingborg Kommune 

Leder du efter lejebolig i Vordingborg Kommune? Har du brug for ekstra viden om, hvad kommunen har i vente for dig? Her hos boligzonen.dk får du den nødvendige information omkring, hvad der sker i Vordingborg Kommune, og hvad vi kan gøre for at hjælpe dig med at finde din næste drømmebolig. Hele boligjagten starter lige her hos os.

Vordingborg Kommune er en kommune, der ligger i Region Sjælland. Kommunen er en sammenlægning af fire tidligere kommuner: Langebæk, Møn, Præstø og Vordingborg Kommune. I kommunen finder du 16 større byer, hvor byen med største indbyggertal er Vordingborg med ca. 12.000 indbyggere. De to næststørste byer er Præstø og Stege, der hver især har næsten 4.000 beboere. Vordingborg Kommune ligger i den sydlige del af Sjælland, Møn og Bogø, og har i alt lidt mere end 45.000 indbyggere.

Vordingborg Kommune har en kystlinje, der strækker sig mere end 385 kilometer, hvilket er det længste af alle kommuner i Danmark. Ud over den lange kystlinje ligger der også mere end 10 småsøer i kommunen. Så vil du gerne ud at sejle, fiske eller bruge anden tid på vandet, er der rig mulighed for det. Det, kombineret med en flot natur, gør, at Vordingborg Kommune er et attraktivt sted for mange mennesker at flytte hen. Så leder du efter en destination med masser af natur, flotte byer med indkøbsmuligheder og oplevelser, er Vordingborg-området det ideelle valg for dig.

Vordingborg har alt lige uden for døren

I Vordingborg Kommune har du alt, hvad du skal bruge, inden for rækkevidde. Unge mennesker uddannes på de forskellige erhvervs- og handelsuddannelser og folkeskoler, og når tiden på et tidspunkt kommer til at tage videre, ligger København lettilgængelig via motorvejen. Her har du alle de uddannelsesmuligheder, man kunne ønske sig.

Savner du storbyens energi, kan du til enhver tid sætte kursen nordpå og igen opleve den danske hovedstad. Det tager cirka en time at køre fra Vordingborg til København, og skal du med toget, må du afsætte omkring 2,5 time for at nå frem til indre København.

Hvis du er rigtigt naturmenneske, er Vordingborg-området et rigtig godt sted. Lige meget hvor du finder din næste lejebolig i Vordingborg Kommune, vil du altid have den flotte natur lige uden for døren. Kommunen har stort fokus på sundhed og trivsel og mener, at naturen har stor indvirkning på netop dette. Kommunen har muligheder, der passer til alle slags personligheder. Så om du leder efter hus til leje i Vordingborg Kommune, en lejlighed eller murermestervilla, finder du det her. 

Oplevelser i og uden for Vordingborg Kommune

Grundet den lange kyststrækning i kommunen er der masser af muligheder for at nyde de gode strande og bruge tid på vandet, hvis det er noget for dig. I de tre største byer finder du også hyggelige lystbådehavne med masser af butikker, caféer, biografer og restauranter. Lokker bylivet lidt mere end friluftslivet, er det helt sikkert en af disse byer, du bør finde din lejebolig i. Heldigvis kan du få lidt af begge verdener, da man ikke skal bevæge sig langt fra de store byer, før man igen ser den livlige natur i området. 

Fra Vordingborg kan du hurtigt komme omkring til de andre byer i kommunen ved hjælp af bus- og togforbindelser. Der er busforbindelser direkte til Stege, Præstø, Maribo og Næstved, og skal du til hovedstaden, går regionaltoget fra Vordingborg Station. Vil du på oplevelse uden for de danske grænser, skal du heller ikke kigge langt. Fra Vordingborg kan du køre et par timer og være i enten Hamborg eller Berlin. 

Lejebolig i Vordingborg Kommune

Vil du opleve den flotte natur og lange kyststrækning i Vordingborg Kommune? Og drømmer du om at bo i et område med masser af underholdning og kultur, men stadig med naturen lige uden for døren? Så er Vordingborg-området et rigtig godt valg for dig. Her hos BoligZonen finder du både lejligheder, værelser og villaer til både singler, par og familier. Vi er overbeviste om, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lejebolig.

Her på siden kan du søge efter præcis de kriterier, en lejebolig skal opfylde for dig. Det gør hele boligjagten både lettere og hurtigere, så du nemt og sikkert kan flytte til dit drømmeområde. Vores mål er at gøre boligsøgningsprocessen endnu lettere. Har du nogle spørgsmål til os, ser vi altid frem til at høre fra dig. Du kan finde vores kontaktoplysninger nederst på siden.

Har du en lejlighed, et hus eller anden bolig, du gerne vil udleje i Vordingborg Kommune eller et andet sted i Danmark? Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at få din bolig udlejet hurtigst muligt. Du kan få vores hjælp ved at oprette en udlejeannonce her på siden

BoligZonen ønsker dig held og lykke med boligjagten. Vi håber, du finder din lejebolig hurtigt og nemt hos os.