Lejebolig Vordingborg

Vordingborg ligger på Sydsjælland i Vordingborg Kommune og hører under Region Sjælland. Vordingborg ligger med en ring af godser omkring sig og har indenfor ringen omkring 12.000 indbyggere. Hvis man tælle de tre mindre satellitbyer – Nyråd, Ørslev og Stensved – med, er der omkring 18.000 indbyggere. De store godser vanskeliggør faktisk lidt udvidelse af bygrænsen, hvilket er derfor de tre små satellitbyer i dagligt går med ind under Vordingborg. Nyråd, Ørslev og Stensved har alle større villakvarterer og mange især børnefamilier vælger at slå sig ned her i lejeboliger.

Byen er en af de byer i Danmark med de mest unikke historier, da det var i Vordingborg, at Dannebrog mødte Danmark første gang. Vordingborg er altså rig på historie og ruinerne af den gamle kongeborg er meget besøgt. Det eneste af kongeborgen, som er fuldt bevaret er Gåsetårnet – som også er byens varemærke. 

Vordingborg er en gammel færgeby og har i dag tre havne, hvoraf to er til lystbåde og en, der fungerer som industrihavn. Byen ligger ud til Masnedsund og er forbundet til Masnedø via en bro. Fra Masnedø kan du komme videre over Storstrømsbroen til Falster. Men med en lejebolig Vordingborg, er det ikke kun Falster og Masnedø, du er tæt på – du er nemlig også i køreafstand til Stege, Præstø, Næstved, Køge, Kalundborg og Slagelse.

Fra Vordingborg Station finder du busforbindelser til f.eks. Stege, Præstø, Næstved, Maribo samt to bybuslinjer, så du let kan komme omkring i Vordingborg by.

Derudover er der togforbindelser, som også stopper på Vordingborg Station. Regionaltoget der kører mellem København og Rødby stopper i Vordingborg. 

Bo i Vordingborg

Som boligsøgende i Vordingborg har du generelt mange muligheder, hvis du skal finde lejeboliger Vordingborg. Og det er lige meget om du søger som familie, par eller single. Du kan nemlig både finde huse til leje Vordingborg, rækkehuse til leje, lejligheder til leje, værelser til leje og studieboliger.  

Vordingborg er en dejlig by, hvor du kan finde alt hvad du behøver til hverdagen. Du er altså ikke afhængig af, at skulle køre til andre byer for indkøb, shopping og café- og restaurantbesøg, da byen har det hele. Vordingborg er faktisk generelt en meget hyggelig by, som man kan få mange timer til at gå i. F.eks. afholder spillestedet Stars i gågaden mange koncerter i løbet året, hvor både lokale, nationale og internationale bands har slået vejen forbi.

Derudover er det også den årlige kulturbegivenhed Vordingborg Festuge. Den foregår i uge 28 og tiltrækker over 100.000 besøgende. Vordingborg er også værter for de tilbagevendende arrangementer Vilde Vulkaner og Waves Festival. 

Det er ikke kun en dejlig by, for med en lejebolig Vordingborg, kommer du også til at have smuk natur omkring dig. Det er både i form at skove, strande og vand. Byen har mange kilometer kyst og det er noget, som indbyggerne benytter sig af - især Ore Strand er populær og propfyldt om sommeren.

Vordingborg har også gode muligheder for de yngre i form af skoler. Udover institutioner til de helt små og folkeskoler, har byen Vordingborg Gymnasium og HF. Efter gymnasiet er der mulighed for at fortsætte på Zealand Business Colleges, VUC Storstrøm og Vordingborg Seminarium, hvor du på sidstnævnte kan uddanne dig til folkeskolelærer og pædagog.

Du kommer altså ikke til at kede dig, hvis du vælger at bosætte dig i en lejebolig Vordingborg. Du kan bo i midtbyen, hvor der er en masse liv, eller du kan bosætte dig i nogle af de dejlige villakvarterer.

Et byggeri som er værd at kigge nærmere på er Siloetten. Byggeriet der gik i gang i 2018 og står færdigt i dag, er en elegant bygning med både boliger og erhverv. 1. og 2. sal består af kontorer, 3.-19- sal er hotel, mens 7.-16. sal er boliger.

Hvordan finder jeg en lejebolig i Vordingborg?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig Vordingborg – og finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig i Vordingborg Kommune, hvor vi også har et udvalg af lejeboliger. Vi anbefaler dig, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Vordingborg ét sted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig i Vordingborg?

En lejebolig i Vordingborg koster i gennemsnit omkring 6.500 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 7.600 kr./mdr. og 13.000 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 3.100 kr./mdr. og 12.500 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger Vordingborg. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Vordingborg.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Vordingborg, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Vordingborg. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Vordingborg på BoligZonen.

Hos BoligZonen kan du også udleje din bolig, hvis du gerne vil af med den ”gamle”, for at finde noget nyt at leje.