Lejebolig Stege

Har du overvejet om en lejebolig i Stege er noget for dig? Så forstår vi dig godt. Med sine 3.800 indbyggere er Stege hovedbyen på Møn. Her er du omringet af den danske natur, når den er allerbedst. Bydelen ligger vest for Stege Havn, og selve byen ligger i Vordingborg Kommune.

Stege er noget for sig. Med en lejebolig i Stege får du den mest fantastiske natur, plads til store armbevægelser og luft under vingerne. For her er der rig mulighed for at finde en stor lejebolig, samtidig med at du får den charmerende by i baghaven.

Attraktioner i Stege

Stege er en af Danmarks gamle købstæder, og derfor emmer den af god stemning. Du finder de gamle, historiske bygninger, der pompøst skyder frem, og de krogede gader, der gemmer på gamle fortællinger. Derudover byer Stege også på:

·      Tirsdagsmarkedet, der foregår hen over sommeren. Seks uger i streg kan du nyde markedsstemningen, når den er bedst.

·      Møns Museum, der ligger i Empiregaarden, som er en gammel købmandsgård i Stege. Fortællingen starter derfor allerede, når du står i den smukke gård, der er en tidslomme uden lige.

·      Stege Mølleport og byvold, som er en af de to bevarede byporte fra middelalderen i Danmark. 

·      Silderuten, der er en gåtur gennem den gamle købstad, og som var kendt for sildefiskeri i gamle dage. Og ja, det har lagt navn til ruten.

Lejeboliger i Stege

Med en lejebolig i Stege får du fantastisk historie og dansk kultur lige om hjørnet. Samtidig får du hele Møn inden for rækkevidde på cykel eller i bil. Og vil du til en større by, har du Vordingborg og Nykøbing Falster inden for en times kørsel. Til Nykøbing Falster har du 53 km, og til Vordingborg kun 30 km.

Fordi vi har med en gammel købstad at gøre, får du lov til at nyde charmen i din kommende lejebolig i Stege. Skal du finde en lejlighed, kan du med garanti finde fine dannebrogsvinduer, skæve vinkler og herskabelige rum. Vil du finde et hus i Stege, byder byen på alt fra de historiske af slagsen til nyere boliger, så du helt selv kan vælge din favoritbolig.

Hvad koster en lejlighed eller et hus i Stege?

Med en lejebolig i Stege får du ikke kun luft omkring dig. Du får også luft i budgettet, for her får du masser af bolig for pengene. Du kan finde en lejlighed i Stege til 3.000-9.000 kr. per måned for 50-150 kvm. Og vil du finde et hus i Stege, kan du forvente priser i cirka samme prisleje.

Find din nye lejebolig i Stege

Stege er et sted, hvor der er plads til at koble af, nyde det lokale miljø og skabe sig det liv, man går og drømmer om. Hos BoligZonen finder du de bedste huse og lejligheder i Stege, så du kan komme et skridt tættere på din drømmebolig.

Alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og du kan tilpasse din søgning efter dine behov. Derudover har vi en masse artikler, som du kan læse helt gratis, og så du kan blive klogere på, hvordan du bliver klar til at underskrive en lejekontrakt. Vi ønsker dig held og lykke, og vi håber, at du snart finder din drømmebolig i Stege.