Lejebolig Maribo 

Midt på Lolland finder du den gamle, men charmerende købstad Maribo med sine 5.807 indbyggere. Maribo kaldes også for Lollands perle, og det særlige ved byen er, at der er grønt, så langt øjet rækker, ligesom byen har en fantastisk smuk placering lige ved Søndersø. Maribo er desuden kendt for sin prægtige Domkirke samt et gadenet, der stammer helt tilbage fra middelalderen. Der er også flere spændende museer i Maribo. 

Der er altså ingen tvivl om, at Maribo er en yderst spændende by, som har en hel masse at byde på – hvad end du foretrækker natur eller byliv. Drømmer du om en lejebolig i Maribo, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos BoligZonen hjælper vi dig nemlig med at finde huse til leje i Maribo eller lejligheder i Maribo, og du kan læse meget mere om den gamle købstad her på siden. 

Attraktioner i Maribo 

De fleste forbinder formentlig Maribo med Maribo Domkirke. Kirken blev opført helt tilbage i år 1400, og ved siden af kirken er der gamle udgravninger til Maribo Kloster. Domkirken er en fuldstændigt enestående og majestætisk bygning, og det er her muligt at opleve det, man mener er nordens ældste lærredsmaleri. 

En anden attraktion i Maribo er Lolland-Falsters Stiftsmuseum. Museet er beliggende på Banegårdspladsen, og udstillingerne baserer sig på donationer af antikviteter og oldsager. Frilandsmuseet er ligeledes at finde i Maribo, og det er en afdeling af Lolland-Falsters Stiftsmuseum. Frilandsmuseet har en helt unik placering lige ned til Maribo Sø, og det består af en skole, en stubmølle, en bondegård og flere hyggelige huse. 

Vil du hellere ud i naturen, er Knuthenborg Safaripark helt bestemt et besøg værd. Det er faktisk landets største private park med 600 hektar, og den er omringet af en to meter høj og otte kilometer lang granitmur. I parken finder du landets største flokke af fritgående næsehorn, giraffer, kameler, zebraer og antiloper, ligesom det også er muligt at opleve både aber, strudse, bøfler, løver og elefanter. 

Endelig er Maribosøerne helt bestemt også værd at nævne. Søerne finder du syd for Maribo, og de bliver kaldt for Naturpark Maribo. Du kan opleve tre søer, mindre skove, holme og øer. Det er et fuglebeskyttelsesområde for blandt andet rørdrum og havørn. 

Det er altså ganske forståeligt, at der er mange, som søger en lejebolig i Maribo, da byen byder på skønne naturområder samt spændende historie og kulturliv. Det er blandt andet derfor, at mange vælger at bosætte sig i en lejlighed i Maribo. 

Lejligheder i Maribo

Med en lejlighed i Maribo kan du først og fremmest nyde godt af det pulserende erhvervsliv, der er i byen. På byens charmerende torv ved rådhuset finder du Lollandscentret, hvor du kan besøge flere caféer og butikker. 

Det er også enormt populært for børnefamilier at lede efter huse til leje i Maribo, da der ligger flere folkeskoler i byen. Når børnene bliver lidt ældre, kan de gå på Maribo Gymnasium, hvor der i dag går omkring 400 elever. Der er også flere uddannelser inden for logistik og transport, og så har VUC Storstrøm også en afdeling i Maribo. 

Lejeboliger og lejligheder i Maribo er også populære grundet byens transport og infrastruktur, da du har sydmotorvejen, som går nord om byen, mens primærruten går igennem Maribo til Tårs fra Nykøbing Falster. Herudover stopper Lollandsbanen på stationen i Maribo på vejen til Nakskov fra Nykøbing Falster. Der er altså rigtig gode muligheder for at komme rundt i området med både bil og offentlig transport, når du vælger en lejebolig i Maribo. Byen ligger blandt andet tæt på Sakskøbing, Bandholm, Rødby og Nysted.

Hvad koster lejligheder i Maribo?

Prisen på lejligheder i Maribo eller huse til leje i Maribo varierer naturligvis alt efter, hvor i byen boligen ligger, og hvor mange antal kvadratmeter og værelser der er tale om. Søger du en lejebolig i Maribo, skal du dog som udgangspunkt regne med, at du vil skulle betale mellem 3.200 og 5.500 kroner om måneden. Det er altså helt bestemt nogle rigtige fine priser på en lejebolig i Maribo, som de fleste vil kunne få råd til. 

Find spændende huse til leje i Maribo hos BoligZonen

Hos BoligZonen har vi gjort det nemt for dig at finde en lejlighed i Maribo. Det skyldes, at vi giver dig mulighed for at søge mellem flere tusinde lejeboliger i hele Danmark, hvilket vil sige, at du blot skal oprette en boligsøgerannonce. Med denne kan udlejer hurtigt få et indtryk af, hvem du er, og hvis du opfylder kravene, kan vedkommende tage kontakt til dig direkte. Med vores boligportal skaber vi altså en større tryghed for udlejer, hvilket øger dine muligheder for at finde den lejebolig i Maribo, du er på udkig efter.

Er det første gang, du skal leje – hvad end det er et hus eller en lejlighed – finder du hos BoligZonen også gode råd og artikler, så du kan få en tryg og sikker proces.