Lejebolig i Ringe

Ringe er en by med 6.244 indbyggere (opgjort pr. 1. januar 2021). Med sin beliggenhed på Midtfyn er Ringe en del af Faaborg-Midtfyn Kommune og dermed Region Syddanmark. Ringe ligger blot 25 kilometer syd for Odense, og du er således inde i Odense inden for en halv time med bil. Da Ringe er en stationsby, kan du selvfølgelig også tage toget til Odense, hvilket tager blot 33 minutter.

Nedenfor har vi samlet en oversigt over flere spændende, sjove og underholdende aktiviteter, som du kan give dig til i Ringe og omegn. 

Attraktioner i Ringe

I Ringe er der masser af give sig til. Se blot et udvalg af attraktioner herunder: 

  • På Ringe Museum kan du normalt opleve både en permanent udstilling og en særudstilling. Museet er et kulturhistorisk egnsmuseum, og museumsbygningen kan dateres tilbage til 1704. Med sin centrale placering i Ringe udgør det sammen med Ringe Kirke en del af den oprindelige landsby, der med årene er blevet erstattet af den nuværende stationsby. Om sine udstillinger skriver museet følgende: ”Gennem sin permanente udstilling ønsker museet at belyse egnens fortid i relation til omverdenen og den lokale befolknings hverdagsliv. Ud over en mindre oldtidsudstilling er det især den sene førindustrielle landbokultur og de dertil knyttede håndværk, der er belyst i udstillingen.”
  • Ringe Kirke er en skøn kirke, hvor der sker mange spændende ting. Du kan selvfølgelig tage til gudstjeneste om søndagen, men Ringe Kirke tilbyder også aftensang, babysalmesang, spaghettigudstjeneste og meget mere. 
  • Egeskov Slot er også kendt som ”Det levende slot”. Slottet ligger i Kværndrup syd for Ringe. På Egeskov kan du få en helt dag til at gå med at gå på opdagelse i alle slottets afkroge. Du kan udforske på egen hånd eller booke en guidet tur. Slottet blev opført i 1554.

Lejlighed og hus til leje i Ringe

I Ringe kan du få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse. Du finder de store og lækre lejligheder inde midt på torvet. I Ringe Midtby finder du både lejligheder af nyere og ældre karakter. Så du bestemmer selv, om du er til gammeldags charme i en gulkalket lejlighed eller til en nybygget lejlighed med store panoramavinduer og masser af lysindfald.

Hvis du ønsker en større bolig, f.eks. en lækker villa med dertilhørende have, finder du det også i Ringe. Hvad med en skøn villa på 165 m2 med en stor hall, lækkert køkken-alrum og flotte franske døre? Dette finder du alt sammen i din nye lejebolig i Ringe. 

I Ringe finder du alle de dagligvarebutikker, du har brug for, samt flere specialbutikker. I Ringe er der desuden en svømmehal, en sportshal og et træningscenter. Ringe Sø indbyder til en frisk gåtur eller løbetur. Hvis du spiller golf ligger der desuden en golfbane kun få kilometer uden for centrum af Ringe. 

Hvad koster en lejebolig i Ringe?

I Ringe får du meget for dine penge. For en lejlighed på mellem 80 og 100 m2 skal du regne med at betale i omegnen af 7.000 kroner om måneden. Er du interesseret i noget mindre, kan du f.eks. få en toværelses lejlighed på 40 m2 til blot 3.800 kroner om måneden. Hvis du er til en større lejebolig, f.eks. et helt hus, kan du for blot 8.000 kroner om måneden få helt op til 165 m2. 

Hvis du ikke finder lige præcis den bolig, du leder efter, kan du oprette en bruger på BoligZonen. Når du har oprettet en bruger, får du muligheden for at oprette en boligagent. Sådan sikrer du, at du får en e-mail, hver gang vi finder en ny bolig, der matcher dine søgekriterier. Du skal bare sørge for at trykke på knappen ”BoligMatcher for denne søgning”, som du finder på denne side.

Find din nye bolig i Ringe med BoligZonen

Hos BoligZonen vil vi gerne hjælpe dig med at gøre din boligsøgning så smertefri som mulig. Derfor kan du i vores søgemaskine indstille på parametre såsom:

  • lejlighed eller hus.
  • maksimal lejepris pr. måned
  • boligens størrelse
  • antal værelser

Alle vores boliger er godkendt af vores kundeservice, så du kan være sikker på, at boligen lever op til standarderne. 

For BoligZonen er det vigtigt, at vi både står til rådighed for lejere og udlejere. Hvis du ønsker at finde din nye bolig, kan du søge efter din nye bolig her. Alternativt kan du oprette en boligsøgerannonce. Med en boligsøgerannonce kan udlejerne se hvem du er og tage kontakt til dig direkte. Det giver udlejerne mere tryghed, og øger dine chancer for at finde din drømmebolig. Er du udlejer? Så kan du enten oprette en udlejeannonce eller søge efter din nye lejer her.  

Vi glæder os meget til at hjælpe dig med at finde din nye drømmelejlighed i dejlige Ringe!