Lejebolig i Rødekro

Stationsbyen Rødekro er en mindre by med knap 6.000 indbyggere (2021). Siden 2007 har Rødekro hørt under Aabenraa Kommune, og Rødekro er således en del af Region Syddanmark. Ønsker du at flytte til den sydligere del af Danmark, er Rødekro en dejlig by, som du helt sikkert vil finde dig godt tilrette i. 

Boligudbuddet i Rødekro er særdeles godt, bredt og varieret, og her finder du noget for enhver smag. I Rødekro finder du masser af familievenlige boliger, hyggelige rækkehuse og almene boliger. Som en stationsby byder Rødekro på gode transportforbindelser. Togstationen gør det nemt at komme til og fra byen, og hvis du har din egen bil, går motorvej E45 lige igennem Rødekro.

Rødekro har et stort udvalg af butikker. Derudover er der skoler, børnehaver og andre institutioner i Rødekro. Der er også nok af kulturelle tilbud, da Rødekro har både et bibliotek, en svømmehal og et idrætsanlæg. 

Lyder det som noget for dig? Så hjælper vi dig gerne med at finde din nye lejlighed eller dit nye hus i Rødekro. Med vores gode råd til nye lejere kan du blive klogere på alle de ting, du skal vide, inden du giver dig i kast med at finde din næste nye lejebolig. 

Attraktioner i Rødekro

Med sin placering tæt på Aabenraa er der masser at opleve i Rødekro og omegn. Vi har samlet en kort liste med nogle af højdepunkterne, du kan opleve, hvis du flytter til Rødekro:

  • Damgaard Mølle ligger 10 minutters kørsel nord for Rødekro. Møllen er unik, da den stadig er i stand til at male korn i dag. Det er en af Danmarks mest velbevarede møller, og så ligger den desuden i naturskønne omgivelser. Hvis du er til veteranbiler, findes der i forbindelse med møllen en samling af 30 veterantraktorer. Til Damgaard Mølle er der desuden tilknyttet lokaler, der kan rumme op til 60 mennesker, hvilket gør møllen ideel til konfirmationer, receptioner og lignende. 
  • High Park Sønderjylland er for dig, der er vild med eventyr og spænding og aldrig siger nej til en udfordring. High Park er en klatrepark i trætoppene. Her kan du prøve 4 forskellige trætopbaner og tage svævebanen, der tager dig på tværs af slugten. Der er oplevelser for alle, og det hele foregår i skønne og grønne omgivelser. 
  • Klovtoft Kurklinik & Barfodspark markedsfører sig som ” Danmarks største og første barfodspark”. I parken får dine fødder sig en på opleveren. Vores fødder er spærret inde i trange sko hele dagen, men i Klovtoft Kurklinik & Barfodspark kan du give dine fødder en pause med udfordringer på forskellige underlag og vandterapi. 

Lejlighed og hus til leje i Rødekro

Med sine blot 7 kilometer til Aabenraa har Rødekro en attraktiv placering. Der har boet mennesker i Rødekroområdet i mange tusinde år, hvilket gør byen spændende og fuld af historier. Vidste du for eksempel, at der blev begået et mord i Rødekro i 1685? I dag er byen dog stille og rolig og rummer alt det, du skal bruge for at føle dig hjemme: masser af butikker og både større og mindre erhverv.

Hvad koster en lejebolig i Rødekro?

I Rødekro får du masser af kvadratmeter for pengene. For lige under 4.000 kroner kan du få en toværelses lejlighed på 60 kvadratmeter. Ønsker du en større lejebolig i Rødekro, kan du få en treværelses lejlighed på op til 90 kvadratmeter for under 7.000 kroner. Hvis du flytter til Rødekro, vil du altså få luft i budgettet, så du får tid til at gøre alt det, der virkelig betyder noget for dig. 

Find din nye bolig i Rødekro med BoligZonen

BoligZonen gør det nemt for dig at finde din nye lejebolig. Vi har skabt en søgemaskine, der gør det nemt for dig at finde præcis den bolig, du leder efter. Ved at indstille på forskellige søgekriterier kan du indsnævre din søgning og komme meget nærmere på at finde din nye lejebolig. Du kan søge på boligens størrelse, maksimal lejepris pr. måned og antal værelser. Desuden er det op til dig at vælge, om din nye bolig skal være en lejlighed, et hus, en byttebolig eller blot et værelse.

Hvis ikke du finder hvad du leder efter i første omgang, kan du modtage en e-mail, når der kommer nye boliger, der matcher dine kriterier. Denne service er ganske gratis. Du skal blot krydse af i feltet ”BoligMatcher for denne søgning”.

BoligZonen er skabt for både lejere og udlejere. Ønsker du at finde din nye lejebolig, kan du oprette en boligsøgerannonce. Ønsker du derimod at udleje din lejlighed, kan du oprette en udlejeannonce. Valget er dig, men lige meget hvad du søger, har vi hos BoligZonen gjort det nemt for dit at komme i mål med dine boligdrømme. 

Desuden har vi lavet en gratis, digital lejekontrakt, så både du og den anden part kan føle jer i trygge hænder.

Vi håber meget, at du snart finder din nye lejebolig i dejlige Rødekro!