Lejebolig i Ry

Ry er ikke en gammel by, og oprindeligt har man blot refereret til byen som Ry Station. Ry har dog fået et levende byliv og med over 6.000 indbyggere findes der masser af fællesskaber i den østjyske stationsby.

Ry er beliggende i Skanderborg Kommune, som har lidt over 63.000 indbyggere. Ry blev en del af Skanderborg Kommune efter kommunesammenlægningen i 2007.

Ry er placeret midt imellem flere store søer og byder derfor på unikke omgivelser. Derudover er Ry ikke langt fra storbyen Aarhus, mens der selvsagt heller ikke er langt til byen Skanderborg, der tilbyder et væld af indkøbsmuligheder.

Attraktioner og seværdigheder i Ry

Den største og mest kendte attraktion, du finder i Ry, er uden tvivl Himmelbjerget, der tårner sig op lige øst for Ry by. Fra din nye lejebolig i Ry vil du dermed have nem og hurtig adgang til det højeste naturpunkt i kongeriget.

Foruden naturens eget mesterværk kan du bruge noget tid i Ry ved at aflægge Øm Kloster Museum et besøg. Her får du et indblik i munkenes levevis tilbage i middelalderen. Et andet storslået museum nær Ry er Museet på Gl. Rye Mølle.

Med en lejebolig i Ry vil du opleve, at du nærmest i baghaven har nogle bjergtagende vådområder. Ry er nemlig omgivet af flere søer, hvor dyrelivet har kronede dage. Ligeledes trives lystsejladset i Ry Marina, som er et hyggeligt sted at hænge ud og kigge ud over de mange flotte både.

Er du klar på at rejse en smule uden for Ry, er der såmænd også rigeligt med seværdigheder. Tæt ved Ry ligger nemlig den større by Skanderborg. Her findes Ejer Bavnehøj, og du kan på en lun aften i august nyde den forrygende festivalstemning på den populære Smukfest. Derudover kan der i flæng nævnes Dyrehaven, Skanderborg Bunkerne og Klostermølle for blot at nævne et par stykker.

Derfor skal du bo i Ry

Ry er skønt placeret i Østjylland, hvor du på den ene side finder idyl, fred og ro. På den anden side er Ry placeret i praktisk afstand fra Skanderborg i sydøst, Aarhus i nordøst og Silkeborg i nordvest. Således kan du fra din lejlighed i Ry altså nemt og hurtigt komme til en større by og nyde godt af shoppingmuligheder, byliv og gastronomiske oplevelser.

Ry er også en stationsby – som tidligere nævnt er byen faktisk udsprunget af Ry Station – og derfor er infrastrukturen i orden. Således er du altså forbundet til resten af landet via den kollektive trafik.

Den centrale placering midt i smørhullet mellem de førnævnte tre større byer betyder også, at hvis bilen er dit foretrukne transportmiddel, er du hurtigt på en hovedvej, som vil føre dig ud på motorvejsnettet.

Er I en børnefamilie, der overvejer at finde en lejlighed i Ry, så frygt ikke for de smås skolegang. Ry har naturligvis et fint udvalg af folkeskoler samt en privatskole, hvis det er det, man foretrækker.

Når de unge mennesker skal læse videre efter folkeskolen, skal der dog findes penge til et buskort, da turen går til Skanderborg for at finde en ungdomsuddannelse.

Lejlighedsmarkedet i Ry

Ry er en mindre by, og udvalget af lejeboliger i Ry er naturligvis derefter. Priserne er præget af, at placeringen er fordelagtig, nemlig tæt på både Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Således vil de billigste lejeboliger i Ry starte ved omkring 4.000 kroner, mens de store og dyreste lejemål vil koste dig over 10.000 kroner om måneden.

Det er til gengæld ikke utænkeligt, at du vil være i stand til at finde et hus og lidt have. Er du til andet end det moderne og udbredte højhusbyggeri, hvor du bor i en lejlighed på sjette sal, så kan det altså være en rigtig god idé at skele til Ry, når din næste lejlighed skal findes.

Sådan hjælper BoligZonen dig med at finde en lejlighed i Ry

Hvis du er på udkig efter din næste lejebolig, så brug BoligZonen. Vi præsenterer kun lejlighedsannoncer, der er godkendt af vores kundeservice, så du altid ved, at tingene er i orden i forhold til de lejemål, der figurerer på vores hjemmeside.

For os er det vigtigt, at det er så nemt og hurtigt for dig at søge en lejebolig som muligt. Det forsøger vi at efterleve ved at tilbyde dig en god søgemaskine, hvor du søger lejemål ud fra en række selvvalgte parametre. Naturligvis kan du søge ud fra et givent prisinterval, og du kan vælge at søge ud fra et bestemt antal værelser. Derudover kan du hos os søge ud fra parametre som en have eller altan. Endelig finder du hos BoligZonen også artikler og gode råd til lejere. Tilbage er der vist kun at ønske dig en rigtig god boligjagt.