Lejebolig i Skælskør

Hvis du er til charme, smuk udsigt og Sydvestsjælland, er Skælskør en by lige efter din smag. Mellem Næstved og Korsør finder du den gamle købstad, der huser 6.440 indbyggere, og som i dag er en del af Slagelse Kommune.

Med en bolig i Skælskør får du glæde af et charmerende byliv med velbevarede bygninger, kunst og massevis af aktiviteter. Bedst af alt er, at du har vandet lige foran hoveddøren, og så får du et sprudlende, lokalt fællesskab.

Vil du blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på som ny lejer? Så kig med her.

Attraktioner i Skælskør

Med en lejebolig i Skælskør er der nok at give sig til, for her kan en slentretur ned gennem de gamle gader være en helt unik oplevelse for de fleste. Tag en tur på de brostensbelagte gader, se de gamle bygninger, og tag et smut forbi Skælskør havnefront. Derudover kan du glæde dig til fornøjelser som:

·      Noret, der er den skønneste sø midt inde i byen. Her finder du fred og ro, og der er plads til bare at være til stede.

·      Kobæk strand, der giver dig følelsen af vaskeægte sommerglæder hele året rundt. Nyd udsigten, eller snup en dukkert, når du har brug for lidt ekstra velvære.

·      Skælskør Bymuseum byder på historie og kunst, du ikke må gå glip af. Du kan lære om byens historie og opleve fine værker helt tæt på.

Skælskør byder også på meget mere. Her får du nemlig noget af den smukkeste natur, som Sjælland har at byde på. Du finder en del af den velkendte Margueritrute i byen, hvor du kan opleve byens skønneste afkroge og unikke steder på tæt hånd. Derudover finder du også kunst og håndværk af høj klasse. Du kan blandt andet kigge forbi Guldagergaard, der er det internationale keramiske forsknings- og videnscenter.

Lejlighed og hus til leje i Skælskør

Boligmarkedet i Skælskør består af både lejligheder, rækkehuse og huse, og der er god grund til, at mange vælger at finde en lejebolig i Skælskør. Omkring byen finder du større byer som Slagelse, Ringsted og Næstved. Til Slagelse har du 23 minutter i bil og 30 minutter til Næstved. Vil du en tur til Ringsted, har du 40 minutter i bil og cirka en time med offentlig transport.

Hvis du drømmer om at bo i en historisk by, hvor naturen og havet får lov til at danne rammerne for en rolig og tryg hverdag, er en lejebolig i Skælskør det helt rigtige for dig. Byens evne til at bevare et aktivt kulturliv, et væld af aktiviteter og smukke seværdigheder giver dig en by, hvor det hele sker lige ude foran hoveddøren, og hvor du samtidig har plads til at trække dig fra den travle hverdag.

Vil du leje et hus i Skælskør, byder boligmarkedet selvfølgelig på velbevarede bygninger, der emmer af charme, men du kan også finde nybyggede områder, som rummer mange børnefamilier og yngre par. Derudover finder du selvfølgelig også lejligheder i Skælskør, hvor der er plads til, at du kan indrette din bolig, som du gerne vil.

Hvad koster en lejebolig i Skælskør?

Med en bolig til leje i Skælskør får du mange kvadratmeter for pengene. Der er plads til store armbevægelser og mulighed for at få den bolig, der passer til dine ønsker. En lejlighed i Skælskør koster mellem 5.000-9.500 kr. per måned for mellem 65-130 kvm. Vil du leje et hus i Skælskør, kan du regne med et prisleje på mellem 7.000-10.000 kr. per måned for 60-150 kvm.

Find din nye bolig i Skælskør med BoligZonen

Drømmer du om at rykke til Skælskør? Så forstår vi dig godt. Hos BoligZonen hjælper vi dig med at finde den bolig til leje i Skælskør, som du går og drømmer om. Alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og du kan nemt indstille dine parametre med vores søgefunktion.

Når du skal søge efter den perfekte bolig i Skælskør eller omegn, kan du søge på byens navn eller eksempelvis Slagelse Kommune. Herefter kan du indstille parametre som:

·      boligens størrelse

·      maksimal lejepris per måned

·      antal værelser

·      lejlighed eller hus.

På den måde kan du langt nemmere komme tæt på netop din drømmebolig, og vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning.

Har du en bolig, du gerne vil udleje, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så er du godt på vej til at finde nye lejere til din bolig. Du kan også finde boligsøgende under vores fane ”find lejer”, hvor du har mulighed for at optage direkte kontakt til aktivt søgende lejere. Det giver dig de bedste muligheder for at finde det helt perfekte match.

Vi håber, at du snart finder den perfekte lejebolig i Skælskør!