Flyt til Skalborg og vær en del af udviklingen

Skalborg er et område ca. 6 km syd for Aalborg centrum. Kommunen er i gang med en byudviklingsplan for Skalborg. Mange dele af byen er renoveret, og nye boligområder er opstået. Kommunen ønsker at transformere det endnu mere til et beboelsesområde, og der skal etableres grønne områder og cykelstier. I bydelen bor omkring 6.628 indbyggere. Du finder både en skole, butiksområdet City Syd og idrætsklub. Et oplagt sted for børnefamilier. 

Lejlighed i Skalborg til gode priser

I Skalborg kan du finde en lejlighed til gode priser, hvor der er plads til dig og kæresten og måske en ny tilkommende. Det kan også være, at du går og drømmer om et rækkehus i Skalborg. Hvis I er en familie, kan det være et ideelt ryk fra Aalborg centrum til noget, der er til at betale og større. Det kan også være, at du bor selv, men drømmer om en have og flere rum. I et rækkehus kan du få et stykke have til, hvor du kan nyde sommeren i højere grad, og du kan se årstidernes skift. Lyder det attraktivt for dig? Så kan du søge på BoligZonen for at finde din kommende lejebolig i Skalborg. 

Lejligheder i Skalborg kan koste helt ned til 5500 kr. for en 2-værelses. Det kommer selvfølgelig an på beliggenhed og størrelse på lejligheden, men du kan finde noget til billige penge.

Hus til leje i Skalborg, hvor der er plads nok

Savner du at kunne invitere alle dem, du har lyst til? Børnefødselsdage eller nytårsaften? Pladsen er der bare ikke, og du føler, at tingene hober sig op. Måske er et hus til leje lige noget for jer. Du får mere plads, og børnene kan få hvert deres værelse. Når du lejer et hus, slipper du også for de bekymringer, der kan følge med et huskøb. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt taget skal skiftes, eller hvad man ellers kan bekymre sig om som husejer. Endnu en fordel ved at leje et hus er, at du får en have med i lejen. Børnene kan løbe ud og lege, og I kan måske anskaffe jer et kæledyr, hvis udlejer tillader det. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan komme af med huset igen, om det stiger eller falder i værdi – for du kan altid opsige lejen og flytte videre. Der er mange friheder forbundet med at leje et hus i Skalborg. 

Find din drømme lejebolig i Skalborg

På BoligZonen kan du finde din drømme lejebolig i Skalborg. Hvis du ikke umiddelbart finder den, kan du tilmelde dig BoligMatcher, så du får besked, så snart nye lejeboliger i Skalborg bliver slået op på siden. På den måde slipper du for at skulle tjekke siden i tide og utide – informationen kommer til dig. 

Læs mere her om, hvordan du indgår i boligjagten, og hvordan du laver en god boligansøgning.