Lejebolig i Løgten-Skødstrup

Løgten eller Løgten-Skødstrup er et byområde i Aarhus Kommune og hører derfor til Region Midtjylland. Byerne ligger begge i Skødstrup Sogn og har tilsammen i omegnen af 10.000 indbyggere. De to byer var oprindeligt adskilt, men med årene er de smeltet sammen til ét område. Området har været i vækst i de sidste par år, hvilket også afspejler sig i boligmarkedet i Løgten-Skødstrup. Ikke mindst byens tætte placering på skov og strand gør den attraktiv. Derudover har den fordelagtige infrastruktur medvirket til, at Løgten-Skødstrup er blevet et attraktivt område, hvor der de sidste par år er skudt hundredvis af nye huse og lejeboliger op. Så hvis du leder efter din nye bolig, vil du helt klart synes om Løgten-Skødstrup.

Attraktioner i Løgten-Skødstrup

Løgten-Skødstrup er et attraktivt område i konstant udvikling. Der findes ca. 30 forskellige firmaer og butikker i byen, herunder SuperBrugsen, Kop & Kande og Guldbageren. Desuden ligger Carletti A/S, der er er Danmarks anden største slikfabrik, i Løgten-Skødstrup, så du er sikker på at få tilfredsstillet din søde tand, hvis du flytter til Løgten-Skødstrup. Området er også garanti for mange spændende oplevelser. Vi har samlet et udvalg af seværdigheder og attraktioner i og omkring Løgten-Skødstrup nedenfor:

·     Kalø Slotsruin er en helt unik og meget spændende attraktion, der ligger blot 20 minutters kørsel fra Løgten-Skødstrup. Den utroligt velbevarede ruin giver et indblik i en svunden tid. Ruinen er opført for hele 700 år siden. Vejen ud til selve ruinen udgør en 1.5 kilometer lang gåtur med vand på begge sider.

·     Befrielsesstenen i Skødstrup er rejst af Skødstrup Sogns beboere. Stenen er placeret ved Skødstrup kirke og tjener en dobbelt funktion. Den står både som et mindesmærke over Danmarks befrielse fra Tyskland d. 5. maj 1945 og over genforeningen mellem Sønderjylland og resten af Danmark i 1920.

·     Aarhus ligger blot 20 minutters kørsel fra Løgten-Skødstrup, og her vil du finde en overflod af seværdigheder og attraktioner. Hvad med at slå et smut forbi Den Gamle By, Marselisborg Slot eller Tivoli Friheden? Aarhus byder på attraktioner for folk i alle andre og med ethvert temperamenter. Kun fantasien sætter grænser!

Lejlighed og hus til leje i Løgten-Skødstrup

Løgten-Skødstrup er en forstad til Aarhus. På blot 20 minutter kan du komme fra Løgten-Skødstrup til Aarhus Centrum. Med offentlig transport skal du beregne en transporttid på ca. 40 minutter. Fra din nye lejebolig i Løgten-Skødstrup er du altså tæt på alt, hvad storbyen kan tilbyde af by- og caféliv, shopping og kulturelle oplevelser.

Men sin skønne placering tæt på vandet og Kalø Vig har Løgten-Skødstrup nok at byde på for enhver, der ønsker at rykke teltpælene op og finde sin nye lejlighed eller sit nye hus.

Hvad koster en lejebolig i Løgten-Skødstrup?

Løgten-Skødstrup byder på mange forskellige former for lejeboliger. Her har du mulighed for at bo på en gammel gård med stråtækt eller en lækker og attraktiv murermestervilla. Er du mere til nyere boliger, finder du det også i Løgten-Skødstrup. Du finder hyggelige byhuse eller helt nyopførte lejligheder i området. Mulighederne er mange, og valget er dit!

Hvor meget du får for pengene afhænger af, hvad du forventer af din drømmebolig. I Løgten-Skødstrup finder du lejeboliger fra 60 til 150 kvadratmeter, der koster mellem 6500 og 14.000 kroner om måneden.

Hvis du f.eks. er studerende, er det også muligt at leje et enkelt værelse i et bolig i Løgten-Skødstrup. Du kan leje et værelse i Løgten-Skødstrup på 20 kvadratmeter for den nette sum af 3000 kroner om måneden.

Find din nye bolig i Løgten-Skødstrup med BoligZonen

Drømmer du om at rykke til Løgten-Skødstrup? Så forstår vi dig godt. Hos BoligZonen hjælper vi dig med at finde den bolig til leje i Løgten-Skødstrup, som du går og drømmer om. Alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og du kan nemt indstille dine parametre med vores søgefunktion.

Når du skal søge efter den perfekte bolig i Løgten-Skødstrup eller omegn, kan du søge på byens navn eller eksempelvis Aarhus Kommune. Herefter kan du indstille parametre som:

·     boligens størrelse

·     maksimal lejepris pr. måned

·     antal værelser

·     lejlighed eller hus.

På den måde kan du langt nemmere komme tæt på netop din drømmebolig, og vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning.

Har du en bolig, du gerne vil udleje, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så er du godt på vej til at finde nye lejere til din bolig. Du kan også finde boligsøgende under vores fane ”find lejer”, hvor du har mulighed for at optage direkte kontakt til aktivt søgende lejere. Det giver dig de bedste muligheder for at finde det helt perfekte match.

Vi håber, at du snart finder den perfekte lejebolig i Løgten-Skødstrup!