Hus til leje i Skrydstrup

Skrydstrup er en bydel i Vojens og ligger 4 km fra centrum. Skrydstrup er en historisk by. I 1943 anlagde tyskerne en flyvestation, hvor 120 af sognets 180 familier måtte forlade deres ejendomme på grund af anlæggelsen. Efter befrielsen var der i 1945-1948 en flygtningelejr på flyvepladsen, hvor ca. 4000 tyske flygtninge opholdt sig. I 1953 indviede Flyvevåbnet flyvestationen, som blev til en af Sønderjyllands største arbejdspladser. Derfor er indbyggertallet for Vojens og Skrydstrup steget markant, og i 1960 blev de to sognekommuner lagt sammen til Vojens kommune, som nu ligger under Haderslev kommune.

I 1965 åbnede flyvestationen for civil trafik. I dag er det dog flyvninger med taxi- og privatfly samt helikoptere. 

I Skrydstrup ligger en integreret institution, en forsamlingsgård og en restaurant. I Vojens finder du skole, supermarkeder, butikker og meget andet. 

Find din kommende bolig

Hos BoligZonen kan du finde dit kommende hus til leje i Skrydstrup. Med et hus til leje undgår du alle husejeres bekymringer, og du får samtidig masser af plads og en have til. Hvad mere kan man ønske sig? Det er tilmed en god måde at prøve Skrydstrup af på, og om det er en by for dig. 

Hvis ikke du finder et hus til leje i Skrydstrup på vores side, er det bare om at tilmelde dig BoligMatcher, hvor du får besked, så snart nye boliger bliver slået op på siden. På den måde kan du nemt sikre dig din nye bolig i Skrydstrup. Du kan også søge på lejebolig i Vojens, som ligger lige ved siden af Skrydstrup. 

Gode priser i Sønderjylland

I Sønderjylland finder du mange lejeboliger til gode priser. Det kan være et hus, rækkehus, lejlighed eller en landejendom. Alt er muligt i Sønderjylland! I Sønderjylland, også i Skrydstrup, vil du opleve et tæt sammenhold. En anden fordel er, at du nemt kan køre til Tyskland og handle billigt eller nemt køre på bilferie ned gennem Tyskland. 

Mange i Sønderjylland bliver boende, men der er også tilflyttere. Det er oftest dem, der gerne vil væk fra byen og ud, hvor naturen er tæt på, og der er mere ro. Sønderjylland kan byde på meget flot natur, og der er masser af plads til at komme på landet. Hvis du stadigvæk gerne vil bo tæt ved en by med skole, supermarkeder osv., er Skrydstrup ideel. 

Der er mange lejeboliger i Sønderjylland, hvor der ikke er så mange om buddet. Du får rigtig meget for pengene. Hvorfor ikke leje et hus her og få masser af plads i stedet for at bo i en lille lejlighed i en større by? Du kan læse mere om lejeboliger i Sønderjylland her.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde din nye bolig!