Lejlighed i Vojens 

Vojens er en gammel stationsby i Sønderjylland, der ligger lige i nærheden af Haderslev. I dag huser byen 7.412 indbyggere og er en del af Haderslev Kommune. Og det var ikke kun i gammel tid, at byen var en stationsby. I dag ligger den nemlig på strækningen mellem Fredericia og Padborg.

Vojens er i dag sted for blandt andet en efterskole, en ny folkeskole, en svømmehal og en skøjtehal. Derudover er der mulighed for et væld af andre aktiviteter, og så er byen også hjemsted for ét af Danmark bedste ishockeyhold, SønderjyskE Ishockey. 

Vi forstår godt, hvis du går og drømmer om en lejebolig i Vojens. Du får den skønne, sønderjyske natur ude foran din hoveddør, og så er der et rigt byliv og masser af lokale tiltag. 

Vil du blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på i din indflytningsrapport? Så læs med lige her.

Attraktioner i Vojens

Der er ingen tvivl om, hvad Vojens virkelig er kendt for. Byen er nemlig en vaskeægte sportsby, og hvis du finder en lejlighed i Vojens, kan du være sikker på, at du får aktiviteter for alle pengene. Udover sporten finder du også mange andre seværdigheder i byen:

·      Naturen er områdets helt store seværdighed. Den byder på Pamhule Skov, Dam og helt ud til Gram, og det er en enestående oplevelse, du er nødt til at opleve.

·      Sønderjyllands Frilandsmuseum ligger i kort afstand fra Vojens, og her finder du velbevarede bygninger og andre særlige ting fra det gamle Sønderjylland.

·      Byvandring i Vojens, der byder på gamle fortællinger om fortidens historier. Nyd en eftermiddag gennem de smukke gader, og få byens historie under huden.

Derudover finder du Haderslev Tunneldal, der er en 25 km lang træning fra Vojens til Lillebælt. Dalen blev gravet ud af mægtige floder, og i dag finder du smuk natur omkring dalen. Og faktisk fortæller historien her også, at Vojens betyder Odins Vi eller Odins Helligdom, og derfor kan byens navn spores helt tilbage til tiden før kristendommen. Derfor byder byen altså også på nogle gode, gamle fortællinger.

Lejligheder i Vojens

Vi forstår godt, hvorfor der er flere og flere, som rykker til Vojens, for med huse til leje i Vojens og charmerende lejligheder får du masser af luft under vingerne, et skønt lokalmiljø og naturen helt tæt på.

Vojens ligger ikke langt fra Haderslev, Kolding og Flensborg. Derfor er det også en oplagt by, hvis du arbejder nær grænsen til Tyskland og gerne vil blive boende i dejlige Danmark. Du har kun en køretur på 57 minutter til Flensborg, og vil du til Kolding, tager det kun 35 minutter i bilen. Til Haderslev har du 20 minutter i bil, og med offentlig transport kan du klare turen på 30 minutter.

Udvalget af boliger byder på gamle bindingsværker og charmerende detaljer. Vojens bærer præg af, at byen er gammel, og det er godt nyt til dig, der elsker personlighed og charme. Du finder selvfølgelig også nybyggede områder, hvor du får parcelhuse og mere rene linjer, hvis du foretrækker dette.

Hvad koster en lejlighed eller et hus til leje i Vojens?

I Vojens føler du dig ikke snydt, når du skal finde en lejebolig. Kigger du efter en lejlighed i Vojens, skal du regne med priser på mellem 2.500-8.000 kr. per måned for 50-250 kvm. Vil du finde et hus til leje i Vojens, kan du regne med et prisleje på mellem 2.500-9.000 kr. per måned for 70-300 kvm.

Du får altså meget plads for pengene, når du rykker til Vojens, hvad end du vælger det helt nye eller det gamle byggeri. Du kan forvente, at priserne på nybyggede huse og rækkehuse ligger i den lidt højere ende, men sammenlignet med nogle af de større byer får du her al den plads, du kunne drømme om.

Find den perfekte lejebolig i Vojens med BoligZonen

Er en lejebolig i Vojens det helt rigtige for dig, er du landet det helt rigtige sted. Hos BoligZonen er vi specialister i boliger, og vi hjælper dig med at finde lige præcis den lejebolig, du går og drømmer om. Hvad end du vil leje et hus eller finde en lejlighed til leje i Vojens, kan du få det store overblik hos os.

Vores kundeservice godkender alle boligannoncer, og du kan nemt sortere i dem ved at indstille vores søgekriterier. Her kan du indstille blandt andet:

·      antal værelser

·      boligens størrelse

·      pris per måned.

Hvis du selv har en lejebolig i Vojens, som du vil udleje, kan du også gøre det hos os. Du kan også tage et kig på boligsøgende, som måske matcher dine ønsker om en udlejer. På den måde er du tættere på det helt rigtige match allerede inden, du opretter en udlejeannonce hos os.

Vi ønsker dig alt det bedste i din boligjagt!