Lejebolig Solbjerg

Blot 15 km uden for Aarhus Centrum, finder du Solbjerg. En sand perle efter vores mening, hvor du kan bo i skønne omgivelser og kun en smuttur fra storbyen. Solbjerg rummer 4.500 indbyggere og har eksisteret siden slutningen af det 19. århundrede. 

Går du og drømmer om mere plads, er det måske tid til at kigge efter et hus eller en lejlighed i Solbjerg. Spring på bussen til Aarhus, få et rigt kulturliv lige omkring dig og Solbjerg Sø i baghaven. Vil du vide, hvordan en lejekontrakt ser ud? Så kan du læse meget mere lige her.

Attraktioner i Solbjerg

Attraktioner er der nok af, hvis du springer på bussen til Aarhus. Men du behøver faktisk ikke tage ind til storbyen for at nyde seværdigheder. Finder du en lejebolig i Solbjerg, er der rig mulighed for gode gåture i naturen, kultur og meget andet. Du kan blandt andet opleve:

·      Solbjerg Sø, der er et smukt naturområde, som danner rammen omkring det idylliske landskab ved søen. Gå din aftentur og nyd roen

·      Solbjerg Bytorv er en arkitektonisk perle, der er ved at blive fuldt etableret i byen. Det skal være byens samlingssted

·      Solbjerg Skov byder på endnu en naturoplevelse lige om hjørnet. Og behøver vi sige mere end ordet skov?

Lejebolig i Solbjerg

Solbjerg har den helt perfekte beliggenhed, hvis du gerne vil finde en lejebolig i en by, der er i rivende udvikling, og hvor der er alt, du har brug for. Du behøver ikke give afkald på at have en storby lige om hjørnet, for med kun 15 km til Aarhus C, kan du lynhurtigt stå i den pulserende gågade eller udforske forskellige hjørner af gastronomien.

Fra Solbjerg kan du tage en bus direkte til Aarhus på 30 minutter, og har du en bil, kan du nøjes med 20 minutter. Du har samtidig kun 10 km til Odder, som du kan nå på bare 15 minutter i bil. 

Med et hus i Solbjerg, får du masser af plads og frisk luft omkring dig. Det veletablerede lokalmiljø kan rumme alle, hvad end du er førstegangstilflytter, børnefamilie eller senior. 

Udvalget af boliger består af både ældre byggerier og nye. Der er lagt stor vægt på unik arkitektur, der varmer enhver interiørelskers hjerte.

Hvad koster en lejebolig i Solbjerg?

Skal du leje et hus i Solbjerg, vil du finde mange nybyggede rækkehuse til leje. Her kan du slippe afsted med at få 4-5 værelser for 8.500-10.000 kr. per måned, og der er helt op til 130 kvm, du kan boltre dig på. Der findes selvfølgelig også mindre huse og rækkehuse til leje.

Vil du finde en lejlighed i Solbjerg, kan du forvente priser på 5.000-10.000 kr. per måned for en lejlighed på 60-120 kvm. 

Find drømmeboligen med BoligZonen

Hos BoligZonen har vi gjort det nemt for dig at finde din nye lejebolig i Solbjerg. Vi mener nemlig, at alle har ret til et trygt og godt hjem.

Med vores søgefunktion kan du nemt tilpasse dine præferencer og få et overblik over de boliger, der matcher dem. Alle vores boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, så du er garanteret en sikker boligsøgning. Vil du udleje din bolig? Så opret en udlejeannonce lige her. Vi ønsker dig en god boligjagt og håber, at du finder din drømmebolig!