Lejebolig i Stensballe ved Horsens

Stensballe er en østlig bydel i Horsens. Stensballe ligger ved vand, marker og skov. Du får dermed det bedste fra begge verdener. Du får natur, men også byen tæt på. Nord for Stensballe ligger Nørrestrand, som er et smukt naturområde. Du finder nemt et hus i Stensballe eller et rækkehus. Det er de boliger, der er flest af. Et ideelt sted at bo for børnefamilien, eller dig der bare gerne vil have ro omkring dig. 

Hvis du ikke umiddelbart finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Her modtager du en mail, når nye boliger bliver slået op i området. På den måde sparer du tid på selv at lede efter boliger. 

Nyd tilværelsen i et rækkehus til leje i Stensballe

Med et rækkehus i Stensballe kan du nyde tilværelsen, om du så er pensionist, single, et par eller en lille børnefamilie. Du får dit eget lille stykke have, hvor du kan nyde at se årstiderne skifte, samtidig med at du er tæt på smuk natur. Naboerne er altid tæt på, men du kan også nemt trække dig til din egen have fremfor i en lejlighed, hvor du måske deler gårdhave med andre. 

Et rækkehus i Stensballe kan dermed være ideelt for dig, hvis du søger fred og ro, men gerne vil bo tæt på byen. Med Horsens rundt om hjørnet har du masser af kulturtilbud, butikker og alt det, du måtte ønske dig. 

Hvis du leder efter en lejebolig, hvor husdyr er tilladt, kan det også ofte være nemmere med et rækkehus end en lejlighed.

Få plads til hele familien i et hus i Stensballe 

Når du lejer et hus, får du masser af plads. Det kan føles som en stor opgradering fra en lejlighed eller et rækkehus. Tilmed slipper du for de bekymringer, der kan følge med et huskøb. Særligt i en tid med meget usikkerhed, kan det være rart ikke at binde sig til noget. Når du lejer et hus, har du en større frihed til at flytte igen, og du står ikke med store renoveringsudgifter til tag eller andre reparationer. 

Find en lejebolig i Stensballe, som matcher dit behov! Hvis plads er vigtigt for dig, skal du søge på det. Det er vigtigt at finde en bolig, som møder det, du drømmer om. Stensballe er et godt sted for børn at vokse op. Med Stensballe skole kan børnene cykle til skolen, og legekammeraterne bor tæt på. Du har supermarkeder i Stensballe samt bageri, så du behøver ikke at skulle køre langt for det formål. 

Udover det bor du også tæt på Horsens fjord, hvor du kan nyde den smukke udsigt eller hoppe i vandet en varm sommerdag. Husodde strand er en af de tætteste strande, hvor det er nemt at tage børnene med hen om sommeren. 

Med en lejebolig i Stensballe ved Horsens kan du få gavn af natur, by og masser af aktiviteter!