Lejebolig i Strib

De fleste kender Strib. Det er en by, der ligger i de smukkeste omgivelser på Nordfyn. Førhen var byen kendt for sin færgeoverfart til Fredericia. I dag er det faktisk det 2. rigeste sogn uden for Hovedstadsområdet og efter Risskov i Aarhus. Byen har 4872 indbyggere og ligger 6 km fra Middelfart og 13 km fra Fredericia. 

Strib er et attraktivt sted at bo, og det skyldes helt sikkert, at den ligger ud til vandet, og at der er et aktivt lokalmiljø. Det kan du blive klogere på her. 

Aktiviteter i Strib

I Strib sker der en masse, og byen er oplagt for alle aldre at bo i. Her får du et overblik:

  • Strib skole har 626 elever fra 0-9. klasse. 
  • Strib fritids- og aktivitetscenter har to store haller, hvor der kan være opvisning
  • Strib svømmehal har et stort bassin, vipper på 1 og 3 meter, varmtvandsbassin, sauna samt motionscenter
  • Strib idrætsefterskole er 10. klasse med plads til 124 elever. Skolen har et grundtvigiansk livssyn.
  • Billeshave efterskole har 9. og 10. klasse med plads til 120 elever. Skolen er selvejende 
  • Kursuscenter Brogården har fokus på at fremme fællesskabet mellem handicappede og ikke-handicappede børn, unge og voksne
  • Strib forsamlingshus kan bruges til fester eller lokale arrangementer. Der er plads til 150 personer siddende
  • Rudbækshøj plejehjem har 38 ældreboliger og 2 gæsteboliger
  • Børnehuset Stribonitten har plads til 56 børnehavebørn og 22 vuggestuebørn

Du finder desuden slagter, pizzeria, bibliotek, apotek, lægehus, dyreklinik, Netto, SuperBrugsen og Rema 1000. Byen har et autobilmuseum, et fyrtårn og en skov lige ved siden af. Som du nok kan fornemme, er der fuld af liv i byen! Hvis du er interesseret i en familiebolig i Strib, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du modtager en mail, så snart nye boliger i Strib bliver slået op. Strib er et ideelt sted at bosætte sig, hvis du har børn. Det er også en god by for voksne, hvis børn er fløjet fra reden eller ældre. 

Mange yngre familier flytter til byer ved vandet, hvor de kan dyrke vandsport og få råd til at bo tæt ved vandet, hvilket kan være umuligt i nærheden af København og Aarhus. Et hus i Strib ligger tæt på vandet, næsten uanset hvor du bor. Der er rig mulighed for at dyrke vandsport i Strib; sejle kajak, vinterbade, bade om sommeren, sejle eller sove i shelter ved vandet. Desuden er det et oplagt sted at cykle mountainbike eller følge i Søren Kragh Andersens fodspor ved at cykle de samme ruter, som han har cyklet. 

Hvis du bare gerne vil til området, kan du også lede efter en bolig i Middelfart. Det er nemlig meget populært med et hus til leje i Strib, og derfor kan det være en fordel at søge mere bredt. 

Held og lykke med at finde din lejebolig i Middelfart Strib.