Lejebolig Trige 

Trige er en by, der ligger i Østjylland, og der bor 3.193 indbyggere. Det er en såkaldt satellitby til Aarhus, og den ligger lige ved sekundærrute 180 og hører til Region Midtjylland. I Trige finder du en ældre og charmerende bydel, der primært består af lave, gamle huse. Dog består byen også af flere hyggelige villakvarterer. Trige er især et oplagt sted at bo for børnefamilier, da der både er børneinstitutioner, en skole og flere idræts- og fritidsfaciliteter. 

Leder du efter en attraktiv lejlighed i Trige, er du havnet det helt rette sted. Du kan her læse meget mere om Trige, og hvordan du nemt og hurtigt finder en lejebolig i Trige gennem BoligZonen. 

Attraktioner i Trige

Trige er uden tvivl en charmerende og interessant by, der altså både består af ældre huse og nye villaer. I byen ligger der også et bibliotek, flere børneinstitutioner, en skole samt masser af idræts-, fritids- og sportsfaciliteter. Du behøver heller ikke at skulle ud af byen for at handle ind, da der er flere indkøbsmuligheder i Trige. Der ligger desuden flere erhvervsvirksomheder i Trige, herunder Asfaltfabrikken NCC og LINCO Food. 

Trige deler postdistrikt med nabobyerne Spørring og Ølsted, som de tilmed indgår i et spændende kulturfællesskab med. Der er derfor ingen tvivl om, at Trige er den rette by for dig, der søger et tæt nabofællesskab samt forenings- og kulturliv. Du kan desuden besøge Bærmoseskov, der ligger lige vest for Trige. Det er en statsskov og et spændende rekreativt og flot naturområde, som tiltrækker mange besøgende. 

Lejligheder i Trige

Med en lejlighed i Trige kan du stort set ikke bede om en bedre beliggenhed. Det skyldes, at du både er tæt på natur og hav, samtidig med at du ikke har mere end 14 kilometer til Aarhus og 26 kilometer til Randers. Det er blandt andet af denne årsag, at der er mange, der leder efter hus eller lejligheder i Trige. 

Der ligger desuden flere spændende lejligheder i Trige med en pris mellem cirka 3.000-9.000 kroner, alt efter hvor mange værelser, du har behov for. Fælles for lejligheder i Trige er, at du på ganske kort tid kan komme ud i naturskønne omgivelser, ligesom du kan tage offentlig transport ind til Aarhus på ganske kort tid. 

Find attraktive Trige-lejligheder hos BoligZonen

Drømmer du om en lejebolig i Trige, er BoligZonen det helt rette sted hos dig. Her finder du nemlig flere nye lejligheder i Trige for dig som lejer. Du skal blot oprette en boligsøgerannonce, så udlejer hurtigt kan se, hvem du er, og desuden kan tage direkte kontakt til dig. På den måde bliver udlejer mere tryg, ligesom at det øger dine chancer markant for at finde den lejebolig i Trige, som du drømmer om. 

Vil du gerne vide mere om BoligZonen, så kan du klikke her på siden. Vi ønsker dig held og lykke med boligjagten!