Lejebolig i Tune

Tune er en hyggelig by det østsjællandske og et rigtig godt sted at starte jagten efter din næste lejebolig.

Beliggende i Greve Kommune og med et indbyggertal på omkring 5.235 indbyggere har Tune en virkelig god størrelse til dig, der både vil have liv og alle hverdagens vigtige faciliteter omkring dig, men alligevel plads til privatliv, tryghed og ro. 

Når du finder dig til rette i din nye lejebolig i Tune, så kan du glæde dig over, at alle hverdagens nødvendigheder er lige uden for din dør. Får du storbylængsler, så er både København, Roskilde og Greve heldigvis også indenfor kort køreafstand. Samtidig er du tæt på naturen og på et væld af idrætsaktiviteter. Tune er kort sagt et virkelig dejligt sted at bo. 

Har du brug for tips og råd til at komme sikkert i hus, lejlighed eller rækkehus i Tune? Så læs vores guide til sikker boligsøgning.

Masser af attraktioner i Tune

Tune er en charmerende by, der består af en moderne bydel og en gammel bydel. I den gamle bydel er gaderne snoede og stemningsfulde, og du får hurtigt fornemmelsen af, at Tune har en forhistorie som en traditionel dansk landsby. Gå et smut forbi Tune Kirke, der har stået solidt plantet i byen siden år 1110, tag et hvil ved byens hyggelige gadekær og gå bagefter videre ad de små gader og nyd synet af de hyggelige bindingsværkhuse, stråtækte tage og gamle træer. 

Tune har dog meget mere end charme at byde på, og du finder både en skole, børnehave og vuggestue i byen, ligesom der er indkøbsmuligheder, bager, lægeklinik, bibliotek, idrætsforening, en tøjbutik og meget andet. 

Hvis du har hund, vil du og den firbenede garanteret sætte pris på, at der kun cirka 15 minutters gang fra Tune by ligger en skøn hundeskov, Hedeland hundeskov. Her kan du lade vovsen få frit løb og selv tage en rask gåtur under åben himmel. 

Har du brug for at lufte golfkøllerne og forbedre dine slag, så finder du Greve Golfklub blot to kilometer fra Tune. Det er en smuk anlagt golfbane for alle typer af golfspillere, og under dit spil får du tilmed en vidunderlig udsigt over landskabet. 

Din nye lejebolig i Tune 

Hvad end du søger efter lejlighed, hus eller rækkehus til leje i Tune, så kommer du til at bosætte dig i et skønt område, hvor dine muligheder strækker sig langt ud over byskiltet. 

Efter bare 20 minutter med bus 600S, står du midt i Roskilde, og kører du med bussen i modsatte retning, så rammer du efter samme køretid Greve by.

I Roskilde finder du en hurtig togforbindelse videre til København, eller du kan blive i Roskilde og gå på opdagelse i byens mange forretninger, tage i biografen, teatret, på restaurant eller noget helt femte. 

Står du af bussen i Greve, kan vi især anbefale dig at besøge stranden, for her finder du en virkelig fin sandstrand og en skøn og afslappende udsigt ud over Køge Bugt.  

Sidst men ikke mindst skal vi huske at sige, at hvis du har bil, så kan du komme hurtigt til København – faktisk står du på Rådhuspladsen efter bare 35 minutters kørsel. Motorvejen ligger nemlig blot seks kilometer fra Tune, og de knap 36 kilometer ind til hovedstaden flyver afsted.  

Din lejebolig i Tune er altså ikke bare en bolig i Tune – det er en bolig med en virkelig attraktiv beliggenhed. Tæt på alt man kan ønske sig til både hverdag og fritid.

Hvad koster boliger i Tune?

Huslejen for en lejebolig i Tune afhænger selvfølgelig først og fremmest af, hvilken boligtype du leder efter. Jo større eller nyere lejeboligen er, jo højere vil prisen også være. Samtidig får du som tommelfingerregel mere for pengene, jo større din bolig er. Den gennemsnitlige kvadratmeterpris er nemlig ofte højere for eksempelvis etværelses lejeboliger end den er for eksempelvis en fireværelses lejlighed. Det kan også have betydning, om boligen har have, altan eller en parkeringsplads inklusive i lejen. 

Sagt meget groft, så skal du i gennemsnit regne med en husleje mellem 100 og 200 kroner per kvadratmeter. En flot og nyrenoveret etværelses lejlighed i Tune på 30 kvadratmeter, som har en kvadratmeterpris på 200 kroner, vil da koste 6.000 kroner i månedlig husleje. 

Find lejligheder i Tune

På BoligZonen kan du nemt og hurtigt finde din nye lejebolig. Du kan søge i præcis det postnummer, du leder efter bolig i, og du kan oprette en boligsøgerannonce, så udlejere kan kontakte dig direkte, hvis de sidder inde med din drømmebolig i Tune. 

Alle annoncer på BoligZonen er godkendt af kundeservice, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil også anbefale dig at læse vores gode råd til lejere, så du kommer godt fra start. 

Rigtig god boligsøgning!