Hus til leje Tved Svendborg

Tved var tidligere sin egen landsby, men er i dag vokset sammen med Svendborg. Bydelen har 2922 indbyggere og har eget supermarked. Bydelen er kendt for et meget aktivt idrætsliv. Her holder Tved boldklub og Tved GI til. Du og børnene kan derfor dyrke lige det sport, I har lyst til – tilbuddene er nemlig rigtig mange! 

Med et hus til leje i Tved ved Svendborg er der plads til hele familien. Tved er et ideelt sted at lade børnene vokse op. 

Fra ungelivet til familielivet

Mange oplever, at når de stifter familie, har de brug for noget andet, end da de var unge. Hverdagen kører derudaf med madpakker, aktiviteter og afhentning i børnehaven. Det kan være meget stressende, hvis man samtidig skal forholde sig til alt det, som storbyen tilbyder. Derfor kan det være en hjælp at komme ud i et miljø med færre mennesker og faktisk færre tilbud! Et sted, der er tæt på naturen, og hvor mange andre står i samme situation som jer. 

I Tved bor der mange børnefamilier, og her er der et aktivt lokalmiljø. Med Tved skole og Tved Børnehus behøver I ikke transportere jer indtil Svendborg, men faktisk har I alt inden for en radius af 1,5 kilometer. 

Svendborg ligger ved smuk natur, og det gør Tved dermed også. Du finder nemt en strand, hvor I kan tage børnene med en varm sommerdag, og Tåsinge og Thurø byder på weekendture i smukke omgivelser. 

Når børnene vokser fra folkeskolen, er der også et gymnasium i Svendborg. Derfor kan I stadig nyde hinandens selskab i deres tidligere ungeliv. Når de skal studere, behøver de ikke flytte til den anden ende af landet, men kan studere på SDU i Odense. 

Find et hus til leje i Tved i Svendborg

Når du skal finde en bolig i Tved, kan du søge på BoligZonen. Hvis ikke du finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher. På den måde får du besked, så snart nye boliger bliver slået op i Tved. Det kan også være, at du skal overveje byttebolig? Det kan være en smart måde at finde en bolig på uden at skulle stå på venteliste i lang tid. 

Når du flytter i et hus til leje, undgår du alle de bekymringer, som kan føre med et huskøb. Det kan også være en måde for dig at se, om Tved er et sted for dig og din familie. Med et hus til leje kan du nemt flytte igen. Det kan også være, at du allerede bor i Svendborg eller området, og du ved, at du gerne vil til Tved, men har ikke pengene til et huskøb, eller husene er ikke til salg. Så kan det være en måde at komme til at bo i bydelen på. 

Tved er for alle aldre og alle slags mennesker. Det er for dig, der søger et mere tæt lokalmiljø, hvor man kommer hinanden ved.