Lejebolig Vonsild

Vonsild er en historisk landsby, som ligger 4 km syd for Kolding. Her finder du en skole, supermarked, sportshaller, et drive-in apotek og en gammel, smuk præstegård. I Vonsild kommer du på landet, men du bor meget tæt på Kolding by, hvor du finder alt, hvad du skal bruge. Hvis du drømmer om det idylliske landsbyliv, samtidig med at du ikke helt kan give slip på byen, så er Vonsild perfekt. Med et hus til leje i Vonsild får du god plads til hele familien med masser af plads, I kan boltre jer på. Du kan også finde et rækkehus til leje i Vonsild, hvis huset alligevel bliver for stort. Det egner sig godt til et par eller en mindre familie. Eller måske leder du efter et sted, hvor der er plads til dit kæledyr – måske er det stedet. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Vonsild?

Du er kommet til det rette sted, hvis du leder efter en lejebolig i Vonsild. På BoligZonen kan du filtrere din søgning, så resultaterne er relevante for din søgning. Vonsild er ikke den største by, og derfor er det begrænset, hvor mange lejeboliger der er. Derfor kan du med fordel tilmelde dig BoligMatcher, hvor du får besked, så snart nye boliger bliver slået op. Det gør arbejdet nemmere for dig. Du slipper for at tjekke boligsider hele tiden, men kan I ro og mag vente på, at lejeboliger i Vonsild bliver slået op. Det er også muligt at lave et boligbytte. Det kan du læse mere om her. Hvis du gerne vil flytte til Vonsild, og en fra Vonsild gerne vil flytte ind i din lejlighed, kan I foretage et boligbytte. I skal begge have boet i jeres respektive boliger i 3 år, men ellers er det en smart måde at finde en ny lejebolig på.  

Lige nu kan du finde et hus til leje i Vonsild for omkring de 9500 kr. i mdr. 

Flyt til Vonsild og nyd omgivelserne

Når du flytter til Vonsild, bor du tæt på Geografisk have i Kolding. Her kan du tage børnene med til en dag i det grønne. Vonsild ligger heller ikke langt fra strand eller den historiske by Christiansfeld. Når du får brug for byliv, ligger Kolding nærmest sammensmeltet med Vonsild. Derfor kommer du nemt til butikker, og hvad du ellers har brug for. 

Kolding storcenter er et stort center, som er kendt af mange. Her kan du få alt, hvad du mangler, og det er smart at kunne ordne alle sine indkøb ét sted. Centeret har også børnevenlige faciliteter og tilmed et ammerum, til dig der har baby med. Kolding er rig på kultur, og der er masser af aktiviteter, som vil holde jer beskæftigede i weekenden. 

Når I har brug for ro, kan I få det i Vonsild, hvor tempoet er et andet, og børnene trygt kan vokse op med naboer, I hilser på og vennerne rundt omkring hjørnet.