2 værelses lejlighed på 80 m2

LisbjergBakke,
8200 Aarhus

Månedlig husleje
7.539,-
Oprettet / Opdateret
81 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

2 værelses lejlighed i Aarhus N

Afdelingen er beliggende i Lisbjerg og består af 35 lejligheder - 2 stk. 2-rums, 27 stk. 3-rums, 6 stk. 4-rums, 5 stk. 2-rums ungdomsboliger og fælleshus. Indvendig vedligeholdelse A-ordning. Plantegninger på samtlige boliger kan findes under Afdeling (find link nedenfor. Husdyr: Det er tilladt at holde 1 kat. Udgifter ud over husleje: Tlf./tv/internet (evt.STOFA) og el afregnes direkte med leverandør. Særlige vilkår: Som Standard har familieboligerne et minimalistisk køkken med 4 induktionskogeplader og en 25l kombi-ovn. Lejer skal selv medbringe køle-/fryseskab Der er fællesvaskeri i afdelingen.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6222792
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
80 m2
Husleje
7.539,-
Aconto
700,-
Depositum
31.188,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.