Med ekstra god gulvplads og handicapvenligt toilet, er dette den perfekte lejlighed for folk med særlige behov.

Faciliteter

Areal
34m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Rundforbivej
Forbrug:

0 kr/md

Leje per måned:

22.500 Kr/md

<p>Vores XL-Studio-lejligheder (34 m2)har funktionelt k&oslash;kken, med kogeplader, mikroovn, k&oslash;leskab, madlavnings- og spiseservice. Der er et moderne badev&aelig;relse med brus, kontorplads, gulv-til-loft vinduer og m&oslash;bleret altan. Der er skabe, ultra hurtigt internet og Apple fladsk&aelig;rms-TV. I speciallavet italiensk design er der sofa med sofabord og en super komfortabel queensize-seng med danskproduceret kvalitetsmadras. Desuden er lejligheden handicapvenlig med handicaptoilet og ekstra god gulvplads. I lejligheden kan der v&aelig;re op til 2 personer.</p>

Lejlighed til leje på 34 m2 i 2850 Nærum

I denne lejlighed på Rundforbivej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 34 m2.

Om lejeboligen på Rundforbivej i 2850

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Rundforbivej er 22.500 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2017-03-31.

Andre lejeboliger i 2850 Nærum

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2850 Nærum? I øjeblikket kan du finde 11 lejeboliger i 2850 Nærum her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.