Vores Studio Apartments er på hele 30 m2 og har plads til 4 sovende gæster og er alle udstyret med stor altan.

Faciliteter

Areal
30m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Rundforbivej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

22.500 Kr/md

<p>Vores Studio Apartments er p&aring; hele 30 m2 og har plads til 4 sovende g&aelig;ster og er alle udstyret med stor altan. Der er Queen-size seng, som nemt kan laves om til en sofa, hvilket hurtigt forvandler gulvpladsen fra et sovev&aelig;relse til en stue. Der er desuden Hems med plads to 2 sovende g&aelig;ster. Der er fuldtudstyret k&oslash;kken og badev&aelig;relse.<br /> <br /> En del af vores Studio Apartments er k&aelig;ledyrsvenlige og har direkte adgang fra altanen til vores bagg&aring;rd. Giv venligst hotellet besked, hvis I planl&aelig;gger at tage jeres k&aelig;ledyr med til Living Suites.<br /> <br /> <strong>Prisen inkluderer: </strong></p> <p>- Parkering</p> <p>- 50 Mbit Wi-Fi</p> <p>- Fri adgang til SATS fitness</p> <p>- Fuldt udstyret k&oslash;kken Kaffe og te faciliteter</p> <p>- 40&Prime; fladsk&aelig;rm med Apple TV</p> <p>- Stor overd&aelig;kket m&oslash;bleret altan</p> <p><br /> &nbsp;</p>

Mindre lejlighed på 30 m2 til leje i 2850 Nærum

I denne lejlighed på Rundforbivej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 30 m2.

Om lejemålet på Rundforbivej i 2850

Husleje
Du skal betale 22.500 kr. om måneden for denne bolig på Rundforbivej.
Depositum
Du skal lægge 0 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2020-01-01.

Andre lejeboliger i 2850 Nærum

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2850 Nærum? I øjeblikket kan du finde 11 lejeboliger i 2850 Nærum her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.