Lejlighed til leje i Hillerød

Hillerød er en eftertragtet by at bo i. Særligt huse til leje i Hillerød er populære, men det er blot en fordel for dig. Det betyder, at det er nemmere at finde en lejlighed til leje i Hillerød. Du finder lejligheder på mange kvadratmeter, som er meget billigere end i storbyen København. 

Hillerød har adgang til store dele af Nordsjælland, så hvis du gerne vil bo i naturskønne omgivelser med god infrastruktur og kort afstand til andre byer, så er en lejlighed i Hillerød måske noget for dig.

Byen byder på et væld af forskellige boliger, og de seneste år er der bygget mange nye og moderne lejligheder. Drømmer du om en ældre lejlighed med sjæl og personlighed, så kan du også få det i Hillerød.

Hvis du vælger at leje en lejlighed i Hillerød, kan du få en nyere toværelseslejlighed centralt placeret i byen for mellem 8.000 kr. og 10.000 kr. om måneden. Du kan også finde en toværelseslejlighed helt ned til 6.000 kr. om måneden.

Har du familie eller bare behov for mere plads, vil en fire- eller femværelseslejlighed i Hillerød koste mellem 11.000 kr. og 18.000 kr. om måneden. Priserne for en lejlighed varierer altså meget, så der er rig mulighed for at leje en lejebolig i Hillerød, der passer til dit budget.

Hillerød, en by omringet af smuk natur

Hillerød er nok en af de byer i Danmark, der ligger i noget af det smukkeste natur i landet. Du har Gribskov nord for byen, og syd for Hillerød ligger Store Dyrehave og Dyrehaven, der er på UNESCOS verdensarvsliste. Her er der rig mulighed for at løbe eller cykle en tur eller bare nyde at se årstidernes skift. Desuden har du Arresø, Esrum sø og kysten tæt på, hvis du kan lide at dyrke vandsport eller gerne vil tage en dukkert. 

Hillerød huser Frederiksborg Slot med en utrolig smuk slotshave tilknyttet, og Fredensborg Slot ligger i tæt afstand på byen. Der er rig mulighed for at opleve kunst, kultur, historie og natur. Ikke langt fra Hillerød ligger Louisiana, som er Danmarks mest kendte museum for moderne kunst. Din kunstinteresse vil blive udfordret og stimuleret med deres spændende og sommetider grænseoverskridende udstillinger. På den måde kan alle finde noget, der ligger i deres interesse. 

I selve Hillerød by finder du et madmarked, og du kan gå en tur i den smukke slotshave eller tage på et af de mange hyggelige loppemarkeder om sommeren. Du keder dig aldrig, når du bor i Hillerød, men til forskel fra København finder du nemmere rolige omgivelser og undgår byens stress og jag. 

Find din kommende drømmebolig på BoligZonen

Brug BoligZonen til at finde din kommende drømmebolig i Hillerød. Ved at filtrere din søgning finder du nemt den bolig, der passer til dig. En lejlighed i Hillerød kan sagtens være stor og passe til en børnefamilie, men du finder også mindre lejligheder til én person. Hvis ikke du har fundet drømmeboligen, kan du oprette BoligMatcher. Du modtager en mail med det samme, der bliver slået nye boliger op i Hillerød, der passer til dine kriterier – det bliver ikke nemmere at finde en lejlighed!