Find en studiebolig i Hillerød i rolige omgivelser

Er du studerende, men har du ikke lyst til at bo i en hektisk og travl storby? Så er en studiebolig i Hillerød måske noget for dig. Hillerød ligger i naturskønne omgivelser i det nordsjællandske, men på ca. 50 minutter kan du med S-tog nå frem til Københavns Hovedbanegård.

En studiebolig i Hillerød er en perfekt mulighed for dig, der gerne vil bo tæt på naturen, men stadig i fornuftig transportafstand til København. Når du lejer en studiebolig i Hillerød, kan du få din egen lejlighed med køkken og bad. Du slipper altså for at dele med andre, som du ville gøre, hvis du boede på kollegie. 

Lejer du en studiebolig i Hillerød, kan du forvente at få en lejlighed på mellem 25 og 60 m2. Afhængig af størrelse, stand og beliggenhed vil det koste dig mellem 3.500 kr. og 6.000 kr. pr. måned. Så priserne på en lejebolig i Hillerød kan godt hænge sammen med et SU-budget.

Er det første gang, du skal leje en bolig? Vi har lavet en guide til dig med vigtige informationer og gode råd, som kan hjælpe dig med at komme godt i gang som lejer. 

Hvorfor bo i Hillerød?

Hillerød er en fantastisk by og en eftertragtet by at bo i for familier. Der er mange, der gerne vil bo i forholdsvis tæt afstand til København, samtidig med at de ønsker mere plads og natur omkring sig. Fordelen ved en studiebolig i Hillerød er, at det ikke er lige så eftertragtet som andre lejeboliger i Hillerød. Mange studerende bor inde i København, men hvis du ikke har noget imod at have byen lidt på afstand og en eventuel køretur til studiet, så er Hillerød ideel. Du får mere for pengene, og du får en charmerende by og natur tæt på. Der bor andre studerende i Hillerød, som du kan lære andre at kende, som måske tager samme togtur til København. 

Hillerød er en forholdsvis stor by, der er kendt for Frederiksborg Slot. Du kan nyde forskelligt slags mad på Hillerød madmarked, der har 7 madboder eller tage på en af byens mange caféer eller restauranter. 

Om sommeren er der badesø, du kan bade i, og du kan nyde en gåtur i Frederiksborg Slotshave eller tage på sheltertur i de omkringliggende skove. Byen ligger tæt på Store Dyrehave og Gribskov, hvor der er masser af muligheder for smukke ture på cykel, gåben eller andet. Hvis du vil besøge andre slotte, kan du tage en cykeltur til Fredensborg slot, der ligger ud til Esrum sø. 

Hillerød kan byde på det meste, og hvis du skulle få særligt lyst til at shoppe på Strøget, en tur i det Kongelige teater eller lignende, så er København kun 50 min væk i S-tog. 

Opret BoligMatcher og hør nyt om studiebolig i Hillerød

På BoligZonen kan du finde studiebolig i Hillerød. Du kan bruge søgefunktionen til at filtrere din søgning, så du finder studieboliger, der er relevante for dig. Hvis du ikke umiddelbart kan finde din drømmebolig, kan du oprette BoligMatcher. Du vil modtage en mail, når nye studieboliger i Hillerød bliver slået op. Du bliver altså den første til at høre om de nye boliger, og det giver dig en fordel i forhold til at stå først i køen til at skrive til udlejer. 

Hvis du senere i din studietid får lyst til at flytte til København, kan du altid tjekke lejeboliger i København og finde en studiebolig her. Det kan også være, at du omvendt er blevet mættet af København og gerne vil flytte ud. Måske er du færdig med studiet og vil gerne have mere plads. Der findes også mange lejligheder til leje i Hillerød.