Værelse til leje i Esbjerg

Skal du studere i Esbjerg? Eller måske vil du bare gerne flytte væk fra mor og far? I Esbjerg finder du nemt et værelse til leje, hvilket er særlig relevant for unge mennesker, der søger en billig husleje. Det kan også være, du har lyst til at bo med andre mennesker, eller bare gerne vil spare lidt på huslejen. Det kan være en super god oplevelse at bo med roomies, og der kan opstå livslange venskaber på den måde. Læs med her og få gode råd til at bo sammen med andre.

Lav en roomie-kontrakt

Uanset om du kender dine kommende roomies eller ej, er det en god idé at lave en roomiekontrakt. På den måde har I sikret jer, at I har nogle aftaler om rengøring, gæster og fester. Det er altid godt at tale om forventninger om rengøring, social aktivitet osv., inden du flytter ind med nogen. Ønsker I begge en lukket dør? Vil den ene holde fester hver weekend, og den anden gerne have ro, er I ikke et godt match. Derfor skal du gerne tale disse spørgsmål igennem, når du ser lejligheden eller skriver med dem, du skal bo med. 

Du kan downloade vores roomie-kontrakt og rengøringsskema og bruge. Det kan gøre det nemmere for jer at have nogle aftaler, som I kan holde den anden oppe på. Det skal gerne være en god oplevelse for alle parter at bo sammen. Når det fungerer med dine roomies, kan det være super fedt, og der er altid nogen, du kan dele dagens oplevelser med. 

Gode råd til dig der flytter ud første gang

Hvis det er første gang, du skal flytte ud, er der flere gode råd, der kan være værd at følge. Du kan læse mere i vores guide om at flytte hjemmefra. Her er et kort overblik:

  • Husk at købe indboforsikring
  • Spar op til at betale depositum og forudbetalt leje
  • Lav et budget
  • Meld flytning til folkeregistret

Der kan være mange spørgsmål forbundet med at skulle flytte ud første gang. I vores vidensunivers kan du få svar på alle dine spørgsmål. 

Find et værelse til leje i Esbjerg

I Esbjerg bor der en del studerende, så du bliver en del af et fedt studiemiljø. Esbjerg er Danmarks femtestørste by, men du kan sagtens finde billige værelser til leje. På BoligZonen kan du bruge vores søgefunktion til at søge efter lejeboliger i Esbjerg. Du kan filtrere din søgning, så du kun får resultater frem, der er relevante for dig. Hvis du søger værelse til leje i Esbjerg eller studiebolig til leje, skal du centrere din søgning om det. 

Hvis ikke du finder drømmeboligen, kan du oprette BoligMatcher. Med BoligMatcher vil du modtage en mail, så snart der bliver slået nye boliger op, der er relevante for dig.   

Held og lykke med at finde din kommende bolig!