Find et hus til leje i Århus og omegn

Århus er en fantastisk by at bo i. Selvom du er færdig som studerende, er det ikke ensbetydende med, at du behøver at flytte ud af byen, selvom du ønsker mere plads. Hvis du ikke har råd til at købe et hus i Århus – hvilket er rigtig dyrt – kan du leje et hus i byen. Du får mere plads, en have til, og du bor samtidig i byen, hvor du er tæt på kulturliv og alt, hvad du skal bruge. 

Et hus til leje i Århus er ikke et uvant fænomen, da udlejerne også har fået øjnene op for, at mange ønsker at leje i stedet for at købe.

Man kunne friste sig til at tro, at der nok ikke var mange huse at vælge mellem i en studieby som Århus, det er dog heldigvis ikke tilfældet. Som du kan se på vores side, så eksisterer der faktisk rigtig mange muligheder for at leje lige præcis det hus, som du ønsker.

Ved at bruge søgefunktionen kan du få boliger frem, der er relevante for dig. Du kan søge på område, antal værelser eller størrelse på huset. 

Hvor er det muligt at bo i hus i Århus?

De fleste huse ligger ikke i centrum af Århus, men i stedet i Århus N, Århus V, Brabrand eller Højbjerg. Du kan også finde huse til leje i forstæderne til Århus, alt efter hvor vigtigt det er for dig at bo tæt på byen. Århus har mange dejlige områder, så du kan nemt finde et rækkehus, der ligger tæt på natur og i cykelafstand til byen. 

Århus N er ideelt til dig, der måske arbejder på Skejby sygehus. Her vil du være tæt på arbejdet, og du kan altid nemt komme indtil byen med letbanen, når behovet er der. Brabrand er et utroligt smukt område tæt på søer og skov. Måske drømmer du om en dag at få råd til at købe et hus her, men indtil da kan du leje et hus i området. Århus V er et af de billigere områder i byen, hvor du er tæt på Hasle bakker. 

Du finder altså mange forskellige områder i Århus, hvor du kan finde et hus til leje. Det er ideelt for dig, der gerne vil have mere plads, og jer som måske er en familie, hvor I drømmer om en have, hvor børnene kan lege. 

Få hjælp til at finde din bolig på BoligZonen

På BoligZonen får du hjælp til at finde et hus til leje i Århus og omegn. Du kan bruge vores søgefunktion til at finde et hus, der passer til dine kriterier. Hvis ikke du finder drømmehuset, kan du oprette BoligMatcher. Du vil modtage en mail, når der bliver slået nye lejeboliger op i Århus, som er relevante for dig. Det gør det nemt for dig at være på forkant. Du kan være den første til at skrive til udlejer. 

Held og lykke med at finde din kommende drømmebolig!