Hvordan finder jeg en lejlighed til leje i Århus C?

Århus er en utrolig dejlig by. Byen er omringet af vand og skov, og selvom bakkerne er hårde at cykle op af, giver det nogle fantastiske udsigter. Der sker mange ting i Århus, og det er en by i rivende udvikling. Samtidig får du smag af historiens vingesus med bindingsværkshuse og Den Gamle By. Er Århus en by for dig? Du kan finde en lejlighed til leje i Århus hos BoligZonen. 

Mange, der skal bo i Århus, vil gerne bo i centrum af byen. Det er også helt forståeligt, for en lejlighed til leje i Århus C er faktisk til at betale og til at finde. Brug vores søgefunktion til at søge lejeboliger frem i Århus C. Hvis du ikke finder din drømmebolig med det samme, kan du tilmelde dig BoligMatcher og få besked, så snart der bliver slået nye boliger op. 

Hvilke områder findes i Århus C?

Århus C er en bred betegnelse for flere områder i byen med postnummeret 8000. Områderne er forskellige, men har det tilfælles, at de ligger centralt og er tæt på natur. 

  1. Øgadekvarteret: Øgadekvarteret er blevet meget populært de sidste 10 år. Det er et hyggeligt og charmerende kvarter, hvor du kommer til at bo tæt på universitetet. Tidligere var kvarteret et arbejderkvarter, men i dag er det særligt børnefamilier og unge, der bor her. Gaderne er ret skrå her, så du kan komme til at bo lige midt på en bakke. 
  2. Latinerkvarteret: Du finder uden tvivl byens bedste kaffe i latinerkvarteret. Det er et hipt og populært område, hvor mange unge holder til. Der er mange selvstændige butikker, der ligger i gamle huse. Det giver området et charmerende udtryk. Om sommeren er der fuld af liv.
  3. Ceresbyen: Ceresbyen er et moderne kvarter, hvor der er bygget masser af lejligheder. Du har stadig det gamle rå udtryk fra det tidligere Ceres bryggeri, men med masser af nybyggede lejligheder. Her finder du også studieboliger til leje. Kvarteret har Brabrandstien i baghaven, der fører til Brabrand søerne, hvor mange løber eller går tur.
  4. Frederiksbjerg: Frederiksbjerg er meget eftertragtet, da området ligger tæt ved Marselisborgskovene og Tangkrogen. Du kan nemt løbe en tur i skovene eller tage til vandet om sommeren. Samtidig har du midtbyen tæt på.
  5. Trøjborg: Trøjborg er et område, der er en by i byen. Området har sin egen biograf, caféer og butikker. Når du bor på Trøjborg, bor du også tæt på Riis Skov, der er super flot med udsigt over vandet. 
  6. Aarhus Ø: Ø’en er et nybygget område, der stadig er ved at blive bygget op. Du finder moderne lejligheder, der ligger lige ved vandet og havnen. Du kan nemt hoppe i havnebadet om sommeren, og hvis du er vild med moderne byggeri, er det stedet for dig. 
  7. Midtbyen: I Midtbyen er du tæt på det pulserende liv i Århus. Du bor tæt på gågaden, på åen og alle de muligheder, du kan ønske dig. Århus er heldigvis placeret så godt, at naturen også er tæt på, når du får brug for et pusterum. Måske har du været så heldig at finde en lejlighed med altan. Så kan du læse vores guide til, hvordan du skaber den perfekte altanindretning. Mange lejligheder i midtbyen kan være mindre og derfor svære at indrette. Læs mere her om, hvordan du undgår de gængse indretningsfejl

Uanset hvor du bosætter dig, er du heldig, for Århus er en dejlig by! Held og lykke i jagten på din kommende lejlighed til leje.