Hus til leje Vejle – få mere plads

Drømmer du om at flytte i hus? Måske har du ikke pengene til at købe et hus endnu, eller måske er du ikke sikker på, hvor du skal bo. Et hus til leje kan være ideelt for dig! 

Er du klar til at finde dit drømmehus i Vejle og Vejle Kommune, er der mange gode muligheder på BoligZonen. Et hus til leje i Vejle giver gode muligheder for et rigt kulturliv, gode forbindelser til andre byer og en skøn natur.

Et hus giver mulighed for flot natur og meget plads, som både børn og dyr kan boltre sig på. Du kan leje et hus i Vejle for ca. 10.000 kr. om måneden, og det er især omkring området Nørremarken, at lejehuse udlejes.

Ønsker du et hus, der ligger længere væk fra byen i rolige omgivelser og dog tæt nok på byen til, at byens kulturelle tilbud ikke er længere end en kort køretur væk, er dette også muligt. Priserne er stort set de samme som tættere på byen og ligger på omkring 10.000 til 15.000 kr. om måneden.

Uanset om du bor tæt på byen eller i de rolige områder rundt om Vejle by, er lejehusenes størrelser meget gode. Her får du lejeboliger på omkring 100 til 130 kvadratmeter.

Find roen i skøn natur og få mere plads

Vejle er en meget naturskøn by. Her kan du virkelig finde roen ved at gå ture i skovene eller tage et dyp i Vejle fjord om vinteren. Det er ideelt til børnefamilier, ældre og generelt set familier, men også til dig der elsker at være aktiv. I Vejle kan du få trænet cykelbenene på bakkerne, du kan udfordre dig selv i klatreparken GoMonkey, eller du kan dyrke vandsport på fjorden. Vejle er en by, der ligger op til at bruge naturen. 

Du finder også roen med et hus til leje. Der er pludselig plads til hele familien, og I behøver ikke at stykke jer sammen på få værelser. Det skaber mindre irritation, når der er plads til, at man kan trække sig. Samtidig har I gode forudsætninger for at tage på ture sammen som familie i nærområdet. Legoland ligger kun en køretur fra Vejle, og I kan altid tage ud i skoven eller på tur til vandet, når I får lyst til det. 

Hvis I har husdyr, kan der også være god plads til dem. Du kan læse mere her om lejebolig med husdyr tilladt

Hus til leje i Vejle på BoligZonen

På BoligZonen finder du nemt lejeboliger i Vejle. Ved at bruge vore søgefunktion kan du finde en bolig, der matcher dine behov. Hvis ikke drømmeboligen er blandt søgeresultaterne, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du modtager en mail, når der bliver slået nye boliger op. På den måde kan du være den første, der skriver til udlejer. Kom i gang med søgningen og find din kommende bolig!