Studiebolig Vejle

Vejle er en meget populær studieby, og mange unge flytter netop til Vejle for at studere. Her finder man bl.a. uddannelsesstederne Campus Vejle, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskolen. Derfor er der også gode muligheder for at finde en lækker studiebolig i Vejle.

En etværelseslejlighed i Vejle, der er godt egnet som studiebolig, koster omkring 2.500 til 4.500 kr. om måneden, og der er derfor god mulighed for luft i budgettet, så hverdagen kan løbe rundt.

Samtidig med at Vejle er en meget populær studieby, er det også en kendsgerning, at mange studerende har begrænsede midler til rådighed, når det kommer til lejebolig. En billig lejebolig er derfor et must for mange unge studerende. Ved at leje et værelse fremfor en hel lejlighed er der som udgangspunkt mange penge at spare.

Du kan finde værelser i Vejle til omkring 2.500 til 3.500 kr. pr. måned, hvilket er et meget fornuftigt prisleje i forhold til andre store studiebyer i Danmark såsom Aarhus, Odense og København.

Finder du et værelse, skal du også gøre dig klar på omstændighederne ved at leve sammen med fremmede mennesker. Vi har lavet et forslag til en roomie-kontrakt, der kommer ind på forventningsafstemning og inkluderer et rengøringsskema, så den gode stemning bibeholdes.

Søger du mod udkanten af Vejle by, falder prisen på studieboliger og værelser i Vejle. Den offentlige transport i Vejle er meget velfungerende, og det tager ikke mere end 45 min. til en time at komme fra den ene ende af byen til den anden.

Fordele ved at bo i Vejle

Vejle er en by, der er knudepunkt for, uanset hvor du skal hen i landet. Det ligger tæt på Aarhus, Herning, Kolding, Fyn, og hvis du skal til Sjælland, kommer du også nemt det. Derfor kommer mange gennem Vejle, og med en studiebolig i Vejle vil du have plads til, at vennerne kommer forbi på besøg. 

Vejle er desuden en utrolig smuk by, som ligger op til at være aktiv. Du kan bade i fjorden, gå tur i skovene eller prøve GoMonkey park, hvis du vil udfordre dig selv. Du kan virkelig finde roen, samtidig med at du kan gå i byen i weekenden og få godt gang i den der. 

Vejle har en hyggelig gågade, og du finder alle de butikker, du skal bruge. Der er mange fordele ved Vejle by, og du finder nemt en studiebolig til overkommelige priser. 

Hvis ikke du har heldet med dig, kan du oprette BoligMatcher. Her modtager du en mail, så snart nye lejeboliger i Vejle bliver slået op på siden. Du kan være den første, der skriver til udlejer, og det giver dig en god chance! 

I Vejle bor der desuden mange unge mennesker, så der er altid nogen at hænge ud med, og hvis vennerne er placeret andre steder i Danmark, skal du bare hoppe på et tog, og så er du der. Forbindelserne er gode fra Vejle. 

Vi ønsker dig held og lykke i jagten på en studiebolig!