Lejebolig Ceresbyen

Ceresbyen er et utroligt populært område i den centrale del af Aarhus C, indrammet af byen og Aarhus Å. Planen inden opstart af byggeriet var at lave en sammenhæng mellem åen og byen. På den måde blev området tilgængeligt fra begger sider af byen. Området er en ny gammel bydel som som tidligere har huset det gamle Ceres bryggeri. Området lå i en årrække tomt og man besluttede derefter at gøre det til at populært område med nyopførsel af boliger, erhverv, butikker og uddannelsesinstitutioner. Området blev nyopført i den nuværende form i perioden 2008 - 2018. Området byder både på ejerboliger samt lejeboliger i alle prisklasser. I forbindelse med byggeriet har man forsøgt at bevare flere af de gamle bygninger fra bryggeriet, som stammer helt tilbage fra 1800-tallet. Endvidere har man bevaret bryggeriets private have, som i dag er gjort endnu større og blevet offentlig for beboere og besøgende i området. Hele området mellem by og natur er virkelig lykkes i Ceresbyen.

Handlemuligheder i Ceresbyen

Hvis du skal købe dagligvarer er der flere muligheder. I Ceresbyen ligger der bl.a. en rigtig lækker Føtex Food med gode specialvarer. Lige ved indgangen til Ceresbyen ligger der også en netto samt lagkagehuset. Generelt har du alle muligheder inden for kort afstand og med lange åbningstider.

Parkering i Ceresbyen

Der er tilknyttet en stor parkeringskælder til omårdet med plads til mere end 1.200 biler. Området er videoovervåget og du kan trykt parkere din bil her. Dog skal du være opmærksom på at det koster penge på dagligbasis (passer bedst som besøgende) eller du kan tilkøbe dig en fast parkeringsbillet hvis du bor i området. Det er væsentlig billigere. Det er Q-park som administrer p-kælderen og de kan være behjælpelige med info herom.

Hvordan finder jeg en bolig i Ceresbyen

Da området indeholder både ejerboliger samt lejeboliger er der store muligheder for at finde en bolig der passer dit behov. Dog er området også blev populært og det presser priserne op for både ejerboliger og lejeboliger. Hvis du ønsker en lejebolig kan du finde det lige her. Hvis du derimod ønsker at søge lejebolig i hele Aarhus Kommune kan du gøre det her.

Hvad koster en lejebolig i Ceresbyen?

En lejebolig i Ceresbyen koster i gennemsnit omkring 110 kr. pr. kvm om måneden. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og rækkehuse ligger mellem 2.000 kr./mdr. og 15.900 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 2.000 kr./mdr. og 14.000 kr./mdr.

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Aarhus C. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Aarhus. Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Aarhus, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Aarhus og Ceresbyen.