Fine studieboliger i Åbyhøj

Er du på vej til universitetet eller en anden uddannelsesinstitution i Aarhus? Så kan det være en rigtig god idé at kigge efter en studiebolig i Åbyhøj. Byen ligger nemlig lige i udkanten af Aarhus, hvilket gør den til et godt sted at bosætte sig, hvis man ikke vil have for langt til sin uddannelse. 

Studieboliger er typisk billigere end mange andre typer boliger. De egner sig netop specifikt til studerende, og findes i mange forskellige afskygninger. Du kan både finde nye studieboliger til en husleje på omkring 6.000 kroner eller mindre studieboliger til omkring 4.000 kroner.

En studiebolig vil typisk ikke være særlig stor og vil ofte have et eller to værelser. Vil du gerne have en treværelses lejlighed eller noget større, kan du kigge efter lejligheder til leje i Åbyhøj.

Lejlighed Åbyhøj

Hos BoligZonen finder du også et stort udvalg af forskellige lejligheder i byen. Åbyhøj-lejligheder strækker sig fra helt nye og moderne lejligheder til ældre lejligheder. Du kan både leje lejligheder med et, to, tre og fire værelser, så der skulle være mulighed for at finde en lejlighed, der har plads nok til alle dine ting.

En tre- eller toværelses lejlighed i byen vil typisk ligge fra 6.000 kroner og opefter. Det er nemlig en rigtig populær by at bo i, hvis man gerne vil være tæt på det store Aarhus, men samtidig kunne passe sig selv. Så har man nemlig bylivet lige rundt om hjørnet, men når det bliver for meget, er roen og stilheden at finde på ens bopæl. Synes du, huslejen eller forbruget kan virke høj, kan du her læse mere om, hvordan du sparer på strømmen.

Da byen er attraktiv for mange, finder du også flere helt nyrenoverede lejligheder. Det er derfor et rigtig godt sted at kigge, hvis du leder efter nye Åbyhøj-lejligheder. 

Se flere rækkehuse i Åbyhøj

Vil du gerne undgå at skulle gå op og ned ad trappen for at komme op på den rigtige sal, men samtidig beholde naboskabet og det sociale? Så kan et rækkehus være en god mulighed som lejebolig i Åbyhøj.

Et rækkehus giver dig nemlig mulighed for at beholde det sociale med naboerne, da man bor tæt sammen og dermed kan omgås mere. Med et rækkehus vil du typisk få mere plads, og vil man gerne kunne bruge tid i haven, er det bestemt en god mulighed. 

Her hos BoligZonen kan du leje rækkehuse, der er arkitekttegnede, samt mere almindelige rækkehuse, der har plads til hele familien. Typisk vil et rækkehus i byen koste mellem 8.000 kroner og 12.000 kroner alt afhængigt af størrelse, beliggenhed m.m. 

Lej et hus i Åbyhøj

Vil du hellere have din helt egen bolig, hvor du ikke bliver forstyrret af nogen og kan passe dig selv? Så kan et af de mange Åbyhøj-huse være et rigtig godt bud på en lejebolig for dig. 

Fordelen ved at bosætte sig lige i udkanten af Aarhus er, at du har masser af muligheder for at komme til Aarhus og få alle oplevelserne, en storby kan give. Den offentlige transport i byen er nemlig rigtig god, da der går busser til alle områder omkring byen nærmest hele tiden. Du behøver derfor aldrig at mangle noget, da du altid har mulighed for at komme omkring. Med en cykel kan du også komme frem til de fleste ting.

Et hus i Åbyhøj har en husleje på mellem 8.000 kroner og 13.000 kroner. Der er noget for enhver, hvilket gør det lettere for dig at finde en Åbyhøj-bolig efter dine behov.

Spar penge og lej et værelse i Åbyhøj

Hvis du ikke nødvendigvis har brug for en masse plads, når du er hjemme, kan du med fordel leje et værelse i Åbyhøj. Et værelse er nemlig ofte en del billigere og kan være en rigtig god boligløsning, hvis du enten er studerende eller måske ikke har planer om at bo i byen så længe.

Prisen på værelser vil selvfølgelig variere, men det er en god mulighed for at skabe luft i budgettet. Man skal dog være klar på at bo tæt med de andre beboere og ofte være opsat på at være en del af det sociale. 

Find en bolig i Åbyhøj

Hos BoligZonen vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at du finder den rette bolig. Det er altid en stor proces at skulle flytte, og især hvis man skal flytte til en helt ny by. Derfor har vi lavet en søgefunktion, der gør det hele meget lettere for dig.

Du kan blandt andet sortere efter en maksimal husleje eller et større antal værelser. Så viser vi dig listen og alle de mulige lejeboliger i området, som du har valgt. På den måde kan du hurtigere og nemmere finde den perfekte bolig Åbyhøj.

Har du allerede en bolig, og vil du gerne udleje den? Så kan du også udleje boliger hos BoligZonen ved at opsætte din egen udlejer annonce. Det er nemt og tager kun få minutter.