Amager: tæt på vand og midt i byen

Søger du lejebolig på Amager? Så er du kommet til det rette sted. På BoligZonen hjælper vi dig med at finde en lejlighed på Amager. Amager er et område af København, der vokser i popularitet. Det ligger forholdsvist tæt på Indre by, og hvis du ikke er så interesseret i at komme derind, finder du også alt, hvad du skal bruge på Amager. Der er alle de caféer og restaurantkæder, du kender, og shopping mulighederne er også gode. Nogle af de områder af Amager, der er meget populære, er Amager Strand og Øresundsparken. Bliv klogere på, hvordan du finder en lejlighed til leje på Amager. 

På Amager kan du finde lejligheder i alle prisklasser. Alt fra 7000 til 50.000 kr. Bogstavelig talt alle prisklasser. Hvis dit behov er en penthouse lejlighed med havudsigt, skal du op i den dyre ende af skalaen, eller hvis du ikke har noget imod at bo i en mindre lejlighed på 40-50 m2, så kan du komme ned i den lave ende. 

Populære områder på Amager

En lejebolig på Amager Strand er helt sikkert i den dyre ende. Hvis du har pengene og gerne vil prioritere at bo tæt på vandet, får du faktisk virkelig meget for pengene. Amager Strand er et skønt område, hvor du er tæt på vandet. Du kan bade om sommeren og dyrke vandsport året rundt. Du er samtidig tæt på butikker, restauranter og Indre by. Amager Strand er fuld af mennesker på varme sommerdage, så det skal du være indstillet på. Du kan dog sagtens finde rolige kvarterer, hvor du kommer lidt væk fra menneskemængderne, og der er utroligt lækre lejligheder, som indbyder til ro og velvære bare ved at opholde sig i lejligheden. De fleste lejligheder ved Amager Strand er moderne lejligheder med store vinduer og lyse rum. 

Øresundsparken er et andet sted på Amager, der er meget populært. Selve Øresundsparken er et offentligt grønt område, der ligger ved Amager Strandvej og er en del af Kastrup Strandpark. Du er dermed tæt på vandet og lækre badestrande. Øresundsparken ligger placeret ved Femøren metrostation, så du kommer nemt mod byen eller i den modsatte retning – til lufthavnen. Du er tæt på Kastrup fort, Den blå planet og Sneglen. Det er et ideelt sted at gå tur eller lufte hunden. Mange ønsker at bo tæt på Øresundsparken, hvilket er meget forståeligt. 

Endnu et populært område på Amager er Amagerbro. Her er du meget tæt på Christianshavn, og her ligger alle de populære caféer. Du er kun en kort cykeltur fra centrum af København, og hvis du er studerende, er du tæt på Det humanistiske fakultet. Det giver dig mange muligheder for at nyde både Christianshavn og Amager som bydele, der kan noget hver for sig. 

Find en lejlighed til leje på Amager

For at finde en lejlighed på Amager kan du benytte dig af vores søgefunktion. Det hjælper dig til at finde frem til drømmeboligen. Søg ud fra budget, område eller størrelse på lejligheden. Der er mange lejeboliger på Amager, så du har et bredt udvalg at vælge imellem. Nogle gange, særligt om sommeren, kan der dog være rift om boligerne. I så fald kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du vil modtage en mail, så snart der bliver slået nye boliger op, som matcher dine kriterier. Det giver dig et forspring i forhold til at skrive til udlejer som en af de første og forhåbentligt sikre dig boligen. 

Amager er et attraktivt sted at bo, så der kan være mange om buddet. Der bliver til gengæld også bygget en del nye lejligheder, og derfor bliver der ved med at være et godt udbud.