Lejebolig i Bjerringbro

Bjerringbro er en skøn by, der er beliggende i Midtjylland og har cirka 7.380 indbyggere. Byen er en heldig én af slagsen, for gennem byen løber Gudenåen, der giver byen noget helt særligt. Byen er samtidig en del af Viborg Kommune, og der er kun 24 km til Viborg.

I dag er Bjerringbro særligt kendt for det aktive foreningsliv og Grundfos, der har en del af sit hovedkvarter i byen. Flere og flere vælger Bjerringbro til, i og med at der også vokser gode og børnevenlige områder op, der ligger i udkanten af byen, og som har alt det, en børnefamilie kan drømme om.

Går du og drømmer om at finde en lejebolig i Bjerringbro? Så kan du læse meget mere om byen her, og du kan også blive meget klogere på dine rettigheder som lejer i vores forskellige artikler.

Attraktioner i Bjerringbro

Attraktioner og seværdigheder er vigtige i en by som Bjerringbro, og dem finder du heldigvis også en masse af. Særligt når det kommer til sport, kan du godt gøre dig klar, for der findes ikke meget, som er bedre end et opgør nede i håndboldhallen. Men der er også en masse andet, du kan give dig til, såsom:

·      Besøg Grundfos, og se den fascinerende bygning. Somme tider er der mulighed for at komme inden for på en rundtur.

·      Gudenåen, der løber gennem det centrale Bjerringbro. Spring ud fra badebroen, eller tag en kanotur i de fælles kanoer. Her samler en lang række af byens borgere sig også på de solskinsfyldte dage.

·      Bjerringbro Svømmehal, der også byder på sauna- og wellnessfaciliteter, som blev tilføjet tilbage i 2015. Tag en slapper her, og nyd roen.

Beliggenheden i Bjerringbro er særdeles attraktiv, og det er især grundet de dejlige naturområder, du finder i området. I kort afstand til byen finder du Tange Sø, der lader roen sænke sig over dig og giver plads til bare at være. Du kan i samme omgang svinge forbi Energimuseet, der også ligger lige heromkring, hvor du vil få nogle fantastiske oplevelser, som kun er en cykeltur væk fra din nye lejlighed i Bjerringbro.

Lejligheder i Bjerringbro

Med sin beliggenhed i det midtjyske har Bjerringbro sine fødder solidt placeret i det jyske – bogstaveligt talt. For her finder du en by, der ligger suverænt i forhold til andre større byer i Jylland. Du har nemlig ikke langt til hverken Viborg, Aarhus eller Randers.

Skal du en tur til Viborg, tager det kun 24 minutter i bil eller 19 minutter med offentlig transport. Til Randers har du 30 minutter, hvis du hopper i bilen, og så har du 50 minutter til Aarhus i både bil og med offentlig transport.

En lejebolig i Bjerringbro er for dig, der elsker byens gode stemning og det aktive foreningsliv. Du finder også et væld af kulturoplevelser, der hvert år løber af stablen, og så får du en by, der er suveræn for børnefamilien, som gerne vil have plads, legekammerater og er trygt nærmiljø.

Boligmarkedet byder både på huse til leje i Bjerringbro, rækkehuse og lejligheder. Du finder nyt og gammelt, og byen bærer præg af, at det i de seneste 15 år er blevet udbygget med parcelhuskvarter, der giver rolige villaveje og et supergodt miljø for børnene.

Hvad koster en lejebolig i Bjerringbro?

Det koster dig ikke en formue at leje et hus eller en lejlighed i Bjerringbro. Faktisk får du meget for dine penge, og vil du gerne leje en lejlighed i Bjerringbro, skal du forvente en pris på mellem 2.500-8.000 kr. per måned for 60-150 kvm. Vil du derimod finde et hus til leje i Bjerringbro, kan du forvente priser på mellem 3.500-10.000 kr. per måned for 70-250 kvm. 

Dermed får du masser af plads for pengene, og du kan samtidig få lidt mere på kontoen til alt det, du går og drømmer om.

Find den helt rigtige lejebolig i Bjerringbro med BoligZonen

Hos BoligZonen hjælper vi dig med at komme i mål med dine drømme om en lejebolig i Bjerringbro. Vi sørger for, at du får det fulde overblik over de lejeboliger, som er ledige her og nu, og vi godkender alle annoncer. 

Du kan nemt gøre din søgning overskuelig. Med vores søgefunktion kan du nemlig indstille en lang række parametre. Du kan blandt andet indstille antallet af værelser, det ønskede areal, maksimumspris og meget andet.

Hvis du gerne vil udleje din bolig i Bjerringbro, kan vi også hjælpe dig. Når du opretter en udlejeannonce, kan du nemt og enkelt finde de helt rigtige lejere. Du kan også tage et kig på vores kartotek over aktivt søgende lejere her og nu, og se, om det rigtige match findes her.

Vi ønsker dig al held og lykke med din boligjagt!