Søg efter studiebolig i Bredsten

Bredsten er beliggende i Vejle Kommune i landlige og rolige omgivelser. Vejle er samtidig ikke mere end 10 minutter væk i bil eller 20 minutter med bussen. Det er en rigtig god placering for studerende, der ønsker at studere eller tage en uddannelse i Vejle, men samtidig ønsker ro og natur rundt om sig. Fra Vejle er der heller ikke langt til større byer som Aarhus, Fredericia og Kolding.

En studiebolig i 7182, Bredsten er som regel en del billigere end studieboliger i midten af større byer som Vejle, og det giver rig mulighed for at finde en væsentlig større studiebolig med flere værelser. Derudover giver en billig lejebolig i Bredsten luft i budgettet, så man i weekender kan tage ind til Vejle og nyde byens mange kulturelle tilbud.

Søger du bolig for første gang, så husk at få lavet en god lejekontrakt. Du kan også læse BoligZonens gode råd til dig, som flytter hjemmefra for første gang.

Lejligheder til leje i Bredsten

Leder du efter en større lejlighed i Bredsten, finder du også et solidt udvalg af fine lejligheder i Bredsten til fornuftige priser. De fleste lejligheder i Bredsten ligger nemlig på omkring 4.000 og op mod 6.500 kr. i månedlig husleje, og for det beløb får du mellem 60 og 80 kvadratmeter. 

En lejlighed i Bredsten er netop eftertragtet, fordi Bredsten er en yderst velfungerende by midt i naturen og tæt på større byer. Du finder i Bredsten alt det, som du har brug for i en travl hverdag, herunder et velfungerende foreningsliv.

Når du bosætter dig i Bredsten, er der nemlig et væld af tilbud, når fritiden skal udfyldes. Du finder fx en idrætsforening med alt fra fodbold, badminton og gymnastik til floorball, padel og fitness.

Lej et rækkehus i Bredsten

Ønsker du at finde en lejebolig med tilhørende have, så er et rækkehus i Bredsten en rigtig god løsning. Med et rækkehus får du en overskuelig bolig til en fornuftig månedlig pris, samtidig med at du og din familie får en lækker privat have, som I kan boltre jer i. 

Rækkehuse i Bredsten er generelt en smule dyrere end lejligheder, men du får samtidig også mere plads både inde og ude. Du finder fx 4-værelses rækkehuse til omkring 9.000 kr., som ligger ideelt placeret i forhold til Bredstens dagligvarebutikker, skoler og idrætstilbud. 

I Bredsten er der ikke langt rundt til de forskellige fornødenheder, og der er også kort til naturen. Bredsten ligger nemlig idyllisk placeret mellem rapsmarker og søer. Den nærmeste sø, som familiens picnic-tur kan gå til, er Fårup Sø.

Huse til leje i Bredsten nær Vejle

Har du og din familie brug for større rammer end et rækkehus, så er det oplagt at kigge efter huse til leje i Bredsten. At leje et hus i Bredsten er et rigtig godt alternativ til at købe, for der er ikke mange huse til salg i Bredsten. Et godt hus til leje i Bredsten er et væsentligt billigere alternativ end at eje et hus, og I finder således gode huse til leje til omkring 9.000 kr. om måneden.

Finder I jeres drømmehus til leje i Bredsten, kan I glæde jer til at flytte ind i en velfungerende lille by i nærheden af Vejle. Her er der både dagpleje, børnehave, folkeskole og friskole. I finder også idrætsforening, industrikvarter og butikker, herunder et godt udvalg af dagligvarebutikker. 

Bredstens placering tæt på større veje og motorvejen betyder også, at I kan bo billigt til leje i Bredsten og samtidig være tæt på arbejdspladser i fx Vejle, Billund og Kolding, som der alle er mindre end 30 minutters kørsel til.

Lej et værelse i Bredsten

Har du ikke brug for mere plads end et værelse, er dette også muligt at finde i Bredsten. På grund af den tætte placering på Vejle med dens mange uddannelsessteder, er der en del studerende, som vælger Bredsten til. Det betyder, at der er gode muligheder for at finde værelser til leje i Bredsten.

Det er et yderst fornuftigt alternativ til en studiebolig, og værelsernes ofte billige huslejer betyder, at der bliver masser af plads i budgettet til alle de sjove ting. Leje af værelse i Bredsten betyder også, at man kommer til at bo meget socialt, og det er der mange fordele ved.

Lej en bolig i Bredsten

Uanset om du leder efter et værelse eller et rækkehus at leje i Bredsten, finder du et godt udvalg af lejeboliger, som ligger til yderst fornuftige priser. Området ligger naturskønt blandt marker og søer, og samtidig er der ikke langt til Vejles kulturtilbud og shoppingcentre. 

Hvis du har brug for hjælp til at finde den perfekte bolig, kan du altid oprette en boligsøgerannonce på BoligZonen, hvor du kan skrive alle dine ønsker til din drømmebolig og blive set af udlejere. Du kan også gøre brug af vores søgefunktion, hvor du kan specificere alt fra størrelse til placering af din kommende lejebolig.