Lejebolig på Christianshavn – en charmerende bydel i København

Leder du efter en lejlighed på Christianshavn? Christianshavn er i København kendt for sine hyggelige kanaler, farverige huse, flotte kirker og en atmosfære fuld af liv og god stemning. Hvis du er faldet for Christianshavn og ønsker at bosætte dig her, kan du tjekke lejeboliger ud på BoligZonen. 

Prisen for en lejlighed på Christianshavn kan være alt fra 5.500-22.000 kr. Det kommer dermed meget an på, hvad dine behov er. Ønsker du meget plads i lejligheden? At bo tæt på vandet? Vil du gerne dele lejligheden med andre, eller ønsker du at bo selv? Du kan centrere din søgning på vores side, så du kun får boliger frem, der er relevante for dig. 

Hvis ikke drømmeboligen popper frem, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Her får du besked, når nye boliger, som matcher dine kriterier, bliver slået op. Du kan være én af de første, der skriver til udlejer og sikrer dig din nye bolig. 

Med en bolig på Christianshavn får du hele pakken

På Christianshavn er du tæt på vandet, på Islands Brygge havnebad om sommeren, på Amager fælled med flot natur og Indre by. Du får dermed hele pakken, samtidig med at du bor omkring charmerende husbåde, farverige huse og hyggelige gader. I Christianshavn er du tilmed tæt på nogle af byens bedste spisesteder. Danmark er kendt for Noma, restauranten, som gentagne år i træk har vundet hæderen som ”bedste restaurant”. Den er flyttet til en unik og naturrig lokation i udkanten af Christiania, hvor arkitektur, natur og mad spiller sammen i en højere enhed. Du kan også besøge Barr, som ligger i de lokaler, hvor Noma plejede at holde til. Lokalerne er renoverede, og Barr laver også nordisk mad samt mad fra De Britiske Øer og Benelux-landene. Kadeau er endnu en restaurant med hele to Michelin stjerner. De serverer mad, der er et lille stykke Bornholm. 

Hvis du har brug for noget mere low-key, kan du altid besøge street food på Refshaleøen om sommeren eller cykle i den anden retning lige inden cykelbroen til Nyhavn, hvor du også finder street food. Her kan selskabet vælge hver deres mad, og I kan mødes igen og nyde det, I allerbedst kan lide. Om sommeren er stemningen i top, og I kan nyde de lune sommeraftener med en øl efterfølgende. 

Når du skal til og fra Christianshavn, kan du tage Inderhavnsbroen til Nyhavn på cykel eller gåben, havnebussen henover vandet eller sejle i kajak rundt i kanalerne. Der er utallige muligheder for alternativ transport, når du bor på Christianshavn! 

Find den lejlighed du drømmer om på Christianshavn

Hvis du går og drømmer om at bo på Christianshavn, ved du sikkert også allerede, at der er mange om buddet. Derfor skal du være hurtig, når nye boliger bliver slået op. Her kan det være en fordel med BoligMatcher, hvor du modtager tilbuddet, så snart det bliver slået op. Når du ser mailen, er det bare om at skrive til udlejer. Hvem ved – måske er du den første? Find en bolig på Christianshavn og kom i gang med det liv, du drømmer om.