Lejebolig i Galten-Skovby

Siden 2006 er indbyggertallet for Galten-Skovby optalt sammen. Galten og Skovby var oprindeligt to adskilte byer, men med årene har befolkningstilvæksten i området gjort, at de to byer nu i praksis er én by. I 2021 er Galten-Skovby opgjort til at huse 8.997 indbyggede. Galten-Skovby ligger i Østjylland og hører til Skanderborg Kommune. Galten-Skovby er en del af Region Midtjylland.

Galten-Skovby har en meget attraktiv beliggenhed og placerer sig midt mellem de tre større byer Aarhus, Silkeborg og Skanderborg. Galten-Skovby ligger 20 km vest for Aarhus, 24 km øst for Silkeborg og 16 km nord for Skanderborg. Du er altså altid tæt på en større by, hvis du vælger at flytte til Galten-Skovby.

I denne artikel vil vi fortælle dig alt det, som du har brug for at vide, inden du flytter til Galten-Skovby. Inden du fortsætter din boligsøgning, anbefaler vi dog, at du læser vores gode råd og guide til dig som kommende lejer eller boligsøgende.

Attraktioner i Galten-Skovby

Med sin unikke placering er det ikke overraskende, at der er masser af spændende og interessante ting at opleve i og omkring Galten-Skovby. I listen nedenfor har vi samlet et udvalg af de mest populære attraktioner i Galten-Skovby:

·     Galten Byfest er en tilbagevendende, årlig attraktion for alle indbyggede i Galten-Skovby. Festen er arrangeret af Galten Forenede Sportsklubber (GFS) og kaldes for ”Danmarks hyggeligste byfest”. Galten FS betegner i dag oftest byens fodboldklub, men foreningen byder også på sportsgrene som gymnastik, håndbold, badminton, boksning og fitness.

·     På Bytorvet i Galten er du garanteret en dejlig dag med masser af stressfri shopping. Butikkerne ligger side om side, og derfor skal du ikke lede længe efter dit nye outfit eller en god bog.

·     Årslev Engsø ligger ca. en 20 minutters køretur væk fra Galten-Skovby i bil. Engsøen, der er en forlængelse af den skønne Brabrand Sø, er en kunstigt anlagt sø, men det gør den ikke mindre skøn. Rundt om søer er der en dejlig gå- og cykelsti. Den 8 kilometer lange natursti tager dig forbi tre fugletårne, hvorfra du kan betragte søens rige fugleliv.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt din nye drømmebolig ligger i Galten-Skovby? Så læs blot videre her. Nedenfor kan du læse mere om Galten-Skovby og blive klogere på, hvad en gennemsnitlig lejebolig koster i området omkring Galten-Skovby.

Lejlighed og hus til leje i Galten-Skovby

Der er masser af faciliteter, skoler og institutioner i Galten-Skovby. Den største skole i området, Gyvelhøjskolen, har 567 elever. Skolen løber hele vejen fra 0. til 9. klasse, så børnene ikke skal bekymre sig om at skifte skole midt i deres uddannelse. Tilknyttet Gyvelskolen er der en SFO, Fritterhøjen. I Galten Børnehave er der både vuggestue og børnehave. Desuden ligger der også en efterskole i Galten-Skovby, Klank Efterskole.

Lokalmiljøet trives i bedste velgående i Galten-Skovby, og her er alt, hvad du har brug for i din hverdag. Galten Hallen er det lokale samlingssted, der byder på forskellige idrætsaktiviteter for høj og lav. Byen er desuden indehaver af hele fire supermarkeder (SuperBrugsen, Fakta og Netto i Galten og Rema1000 i Skovby. Derudover er der en bager, et apotek, en optiker, en cykelhandler, et byggemarked, en trælasthandel, et bibliotek og en lokal bank.

Hvad koster en lejebolig i Galten-Skovby?

En typisk toværelses lejlighed i Galten på mellem 40 og 60 kvadratmeter koster mellem 4.700 og 5.800 kroner. Leder du efter en større bolig, kan du få en lejlighed, et rækkehus eller et enkeltfamiliehus på omkring 100 kvadratmeter for en pris mellem 9.000 og 10.000 kroner om måneden.

Find din nye bolig i Galten-Skovby med BoligZonen

Drømmer du om at rykke til Galten-Skovby? Så forstår vi dig godt. Hos BoligZonen hjælper vi dig med at finde den bolig til leje i Galten-Skovby, som du går og drømmer om. Alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og du kan nemt indstille dine parametre med vores søgefunktion.

Når du skal søge efter den perfekte bolig i Galten-Skovby eller omegn, kan du søge på byens navn eller eksempelvis Skanderborg Kommune. Herefter kan du indstille parametre som:

·     boligens størrelse

·     maksimal lejepris pr. måned

·     antal værelser

·     lejlighed eller hus.

På den måde kan du langt nemmere komme tæt på netop din drømmebolig, og vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning.

Har du en bolig, du gerne vil udleje, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så er du godt på vej til at finde nye lejere til din bolig. Du kan også finde boligsøgende under vores fane ”find lejer”, hvor du har mulighed for at optage direkte kontakt til aktivt søgende lejere. Det giver dig de bedste muligheder for at finde det helt perfekte match.

Vi håber, at du snart finder den perfekte lejebolig i Galten-Skovby!