Lejebolig Gundsømagle - Flyt til Gundsømagle og vær tæt på by og land

Med en bolig i Gundsømagle kan du nyde fordelene ved at komme ud af byen, men samtidig bo tæt på byen. Gundsømagle er en by med 2770 indbyggere, som ligger nordligt for Roskilde. Gundsømagle er et historisk område med dysser fra stenalderen. Området er rigt på fugleliv og har mange søer, hvor Gundsømagle Sø er den mest kendte. Søen og omgivelserne er et 370 hektar fredet område. Du kommer derfor tæt på den rolige natur, men samtidig kommer du nemt til Roskilde, hvor du finder alt, hvad du skal bruge. Roskilde ligger 15 min køretur fra byen. 

Gundsømagle har en Daglig brugsen, skole, børnehave, kirke, forsamlingshus og hundeskov. Et ideelt område til familien, der søger ro og villakvarterer, hvor børnene selv kan cykle i skole. Når de bliver ældre, kan de nemt komme til Roskilde for at gå på gymnasium eller andre videregående uddannelser. 

Hus i Gundsømagle med plads til hele familien

I Gundsømagle kan du finde et hus til leje, hvor der er plads til hele familien. Det er også til at betale, fordi du kommer udenfor Roskilde by. Byen er idyllisk med det bedste fra landsbylivet i Danmark, hvor du har naturen omkring dig og samtidig er tæt på Roskilde. Et hus i Gundsømagle giver dig mulighed for at få plads til hele familien, en have og måske en hund eller et andet kæledyr. Er det drømmen? 

På BoligZonen kan du finde en lejebolig i Gundsømagle. Brug søgefunktionen til at centrere din søgning. Hvis ikke du finder drømmehuset, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Her modtager du en mail, så snart nye boliger bliver slået op i området. På den måde finder du snart den lejebolig i Gundsømagle, som du går og leder efter. 

Spar på strømmen i dit nye hus

Når du flytter i hus, vil elregningen ofte stige, fordi du pludselig får mere plads, hvor du oftere vil have elektriske apparater tændte. Det vil også koste mere at varme et hus op end en lejlighed. Men frygt ikke!

Med vores Spar på strømmen artikel får du gode råd til, hvordan du kan undgå, at dit elforbrug stikker helt af. Her får du 5 korte gode råd:

  • Skift til LED pærer
  • Fyld vaskemaskine og opvaskemaskine op
  • Tjek på en app eller online, hvornår strømmen er billigst at bruge
  • Skift til induktionskogeplade. Hvis du selv skal stå for hårde hvidevarer i lejeboligen, er det værd at købe induktion
  • Brug strøm om natten: kør opvaskemaskine, vaskemaskine eller oplad din elbil om natten. 

Du kan læse mere i artiklen for at få yderligere råd til, hvordan du kan spare på strømmen. 

Held og lykke med din boligsøgning. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.